Delovna mesta v Celju in okolici: direktor zdravstvenega doma, vodja za postavitev sončnih elektrarn, gasilec, receptor …

23. 02. 2017 01:17

delovna-mesta1Iščete nov karierni izziv ali morda prvo službo? Na območju Celja, oziroma v širši savinjski regiji je trenutno na voljo kar nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Na nekatere zaposlitvene priložnosti opozarjamo v tem članku.

Cinkarna Celje išče gasilca
Ugledno mednarodno podjetje s 144 letno tradicijo in eno vodilnih podjetij na področju kemično predelovalne industrije v Sloveniji potrebuje novega sodelavca/sodelavko v Službi kakovosti.

zato pozivajo vse, ki so se pripravljeni učiti in delati kot del ekipe na področju izvajanja laboratorijskih analiz, da postanejo del njihove skupne prihajajoče zgodbe in se jim pridružijo na delovnem mestu: DM »GASILEC (m/ž)«.

Razpisne pogoje preverite tukaj

OBI d.o.o, Celje išče “kompetentnega sodelavca in dobrega vodjo”
Kadrovsko okrepitev iščejo tudu v OBI d.o.o.,  eden vodilnih trgovskih centrov centri z gradbenim materialom in potrebščinami za domače mojstre v Sloveniji,

Kot pišejo, podjetje nudi najboljše možnosti za napredovanje, mednarodne perspektive in intenzivne programe dodatnega izobraževanja. Iščejo ljudi, ki si uspeh želijo deliti skupaj z njimi.

Za njihov trgovski center OBI v Celju iščejo sodelavca za delovno mesto Vodja skupine za ‘naredi sam’ (DIY) oddelke.

Razpisne pogoje preverite tukaj.


Sol navitas d.o.o, Celje išče vodjo za postavitev sončnih elektrarn
So eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Kot partnerji v projektu GEN-I Sonce zaradi povečanega obsega dela v svoj kolektiv vabijo novega sodelavca na delovnem mestu Vodja projektov za postavitev sončnih elektrarn.

Razpisne pogoje preverite tukaj


Hotel Celeia, Celje išče receptorja
Hotel Celeia je del skupine, ki v svojo ponudbo vključuje tudi Hotel Evropo, Hotel Piran, špageterijo in pizzerijo Koper in Bar Vrtnica.  K sodelovanju vabijo sodelavca/sodelavko na delovnem mestu Nočni receptor – m/ž

Razpisne pogoje preverite tukaj


Hotel Evropa Celje išče vzdrževalca
Hotel Evropa – drugi najstarejši slovenski mestni hotel, s svojo lego soustvarja živahnost centra knježjega mesta Celje. 

Hotel Celeia, Picerija Koper in Hotel Evropa k sodelovanju vabijo sodelavca/sodelavko za delovnem mestu Strokovni sodelavec pri vzdrževanju – m/ž

Razpisne pogoje preverite tukaj


Inpos, d.o.o., Celje išče skladiščnika
V podjetju Inpos, ki postaja pojem nakupovanja tehničnega blaga za potrošnike, vabijo v svoj kolektiv osebo za delovno mesto Skladiščnik (m/ž).

Razpisne pogoje preverite tukaj


Direktor ZD Šmarje pri Jelšah
Javni zavod Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah še vedno išče direktorja, nekoga z visoko strokovno izobrazbo, najmanj pet let delovnih izkušenj, od tega 3 na vodstvenih delovnih mestih ….(podrobnosti preverite spodaj)

Časa za prijavo je do 25. 2. 2017.

Razpisne pogoje preverite tukaj
V petek,, 24. 2. 2017 bo v občini Šmarje pri Jelšah razpisano tudi delovno mesto direktorja novega Zavoda za turizem, šport in mladino. Razpis bo objavljen v občinskem glasilu Šmarske novice, na občinski spletni strani, v lokalnem časopisu Rogaške novice in na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Če ste podjetnik in želite tudi vi objaviti prosto delovno mesto na našem spletnem časopisu, nam pošljite povezavo do objave prostega delovnega mesta na e-poštni naslov prostadelovnamesta@celje.info.

graso-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,820 seconds.