Dirka po Sloveniji 2021: zapore in prometni režim ob 2. etapi s ciljem na Starem gradu Celje

08. 06. 2021 16:20

Na Starem gradu Celje bo v četrtek, 10. junija, cilj 2. etape 27. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji. Spektakularnega dogodka se izjemno veselimo, počaščeni smo, da so organizatorji Celje pred leti prepoznali kot odličnega gostitelja.

Na splošno velja, da bo posamezna občasna premična zapora trajala od 30 min pred prihodom do 30 min po prehodu karavane. To velja za vse kraje po celotni trasi razen startov in ciljev.

Start 2. etape bo v Žalcu, etapa pa bo potekala še čez Braslovče, Velenje, Šoštanj, Vransko, Šentjur in Štore. Po vzponu čez Svetino na Celjsko kočo bo sledil spust v Celje in nato zaključni vzpon na Stari grad Celje. Podrobneje o poteku druge etape TUKAJ.

Spremenjen prometni režim

V četrtek, 10. junija 2021, bo zaradi 27. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji spremenjen prometni režim v Celju.

Popolna zapora prometa bo na Partizanski in Ljubljanski cesti do Čopove in mestnega središča v Prešernovi, v Razlagovi in Pleteršnikovi, predvidoma med 13.30 in 15. uro oziroma do konca športnega dogodka. Za promet bo popolnoma zaprta Cesta na grad, predvidoma do 16. ure, saj bo na Starem gradu Celje cilj ter razglasitev zmagovalcev.

Policija bo na državni cesti Laško – Celje postavila mobilno zaporo.

Zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji bosta zaprti parkirišči v Prešernovi in Razlagovi. Za parkiranje avtobusov kolesarskih moštev bo popolnoma zaprta cesta od Skalne kleti do Polulskega mosta.

Zapore po ostalih odsekih 2. etape:

Organizatorji DPS 2021 prosijo za razumevanje in upoštevanje navodil policistov ter redarjev.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 8,696 seconds.