Dobrodelna komedija Fotr z Ladom Bizovičarjem in narodnozabavni koncert z Boštjanom Romihom za mlade, obolele za rakom


Fundacija Utrip humanosti bo oktobra v Žalcu in v Celju pripravila dobrodelni festival Dobri utripi, s katerim bo tudi letos zbirala sredstva za mlade, obolele za rakom, iz 03 regije.

V Žalcu bo 7. oktobra ob 19:30 za smeh v izvrstni gledališki komediji Fotr poskrbel Lado Bizovičar, dan kasneje pa bo moč zaplesati in se poveseliti s številnimi glasbeniki v Celju. Narodnozabavni koncert, ki se bo ob 19h odvil v športni dvorani Golovec, bo povezoval Boštjan Romih, uživati pa bo mogoče ob zvokih Štirih kovačev, Roberta Goterja, Hišnega ansambla Avsenik, Mance Špik, Veselih Štajerk, Ansambla Akordi, Ansambla Novi spomini, Ansambla Azalea, Harmonikarskega orkestra Pustotnik, Ansambla Slovenskih 6, Ansambla Vagabundi, Polka punc in Celjske folklorne skupine.

Cene vstopnic za komedijo Fotr so v predprodaji po 12€, na dan dogodka pa po 15€.

Cene vstopnic za narodnozabavni koncert so v predprodaji po 10€, na dan koncerta pa bodo po 12€.

Vse podrobnosti in sezname prodajnih mest vstopnic lahko najdete na www.l-n.si.

Sredstva od vstopnin in donacij so tudi letos namenjena štipendijskemu skladu Fundacije Utrip humanosti za mlade, obolele za rakom, iz 03 regije. Tako Fundacija nadaljuje lanskoletno akcijo, ko se je v skladu zbralo preko 17.000 evrov, kar je omogočilo deset 10-mesečnih štipendij za mlade, obolele za rakom.

Vir: Lifestyle natural, Fundacija Utrip humanosti

Pripravil: eH