Dobrodelni cocktail party za nakup šolskih torb, brisač, igrač in letovanje

29. 06. 2015 20:44

dobordelni_cocktail_party_1Rotaract klub Celje je v soboto, 27. junija 2015, pripravil že tradicionalni Dobrodelni cocktail party. Člani kluba so s skupnimi močmi ustvarili lep in preprost dogodek, v katerem so dobrodelnost združili z zabavo.

Letošnji Dobrodelni cocktail party se je tako kot lani odvil na Pušn šanku ‘Pr Tini’, zaznamoval pa ga je pravi stil angleških cocktail zabav. Obvezna oprema udeležencev so bili klobuki, najbolj izvirni pa so bili praktično nagrajeni. Dogodek je popestrila pestra animacija, za fenomenalno glasbeno vzdušje pa je celo noč skrbel DJ Kuky. Gostje so imeli žgoče podplate in plesišča niso zapustili niti za sekundo.

dobordelni_cocktail_party_2

Vstopnina za Dobrodelni cocktail party je znašala 15 EUR na osebo, del le-te pa bo šel v dobrodelne namene. Z zbranimi sredstvi bo namreč Rotaract klub Celje v sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Celje nekaterim staršem šoloobveznih otrok polepšal poletje, saj bo otrokom kupil nove šolske torbe, ki jih še kako potrebujejo.

dobordelni_cocktail_party_3

Prav tako bo dvema otrokoma iz socialno ogroženih družin omogočili letovanje na morju, ki si ga sicer ne bi mogla privoščiti. Podarili bodo tudi nekaj brisač in igrač za na plažo, da bo otrokom na morju še lepše. Donacija bo šla v prave roke, zato se organizatorji iz srca zahvaljujejo vsem, ki so se udeležili Dobrodelnega cocktail partya in z nakupom karte prispevali tudi v dobrodelne namene.

Oznake: , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 1,241 seconds.