Dobrodošli na prenovljenem portalu Celje.info!


Drage obiskovalke in obiskovalci Celje.info,

Pravkar ste pristali na prenovljeni strani portala Celje.info, najbolje obiskanem spletnem mediju na Celjskem (po spletnem orodju Similarweb). Zadnje mesece smo se trudili, da ob dobrih vsebinah pripravimo tudi posodobljen, tehnično dovršen in uporabniku prijazen spletni portal. Naše delo je sedaj pred vami!

Prenovljenega Celje.info se veselimo toliko bolj, saj zadnje mesece beležimo rekordne obiskanosti v njegovi 14-letni zgodovini. Dnevno Celje.info obišče tudi do 23 tisoč obiskovalcev, vsaj nekaj tisoč vas Celje.info prebira tudi ob »slabših dneh«.

Vse več je oglaševalcev, ki razumejo, da je Celje.info izjemno učinkovit medijski kanal za promocijo njihovih aktivnosti, produktov, dogodkov, za iskanje zaposlenih itd.. Vse več je zadovoljnih stalnih partnerjev s sklenjenimi dolgoročnimi oglaševalskimi pogodbami.

A kar je najpomembneje, bistvo prenove je, da portal naredimo še boljši za vas, spoštovani obiskovalci. Nekaj je nova preobleka, še več pa nameravamo delati na ažurnih, bogatih in raznolikih vsebinah. Naša zaveza je, da ne zaspimo, da ne zapademo v samozadovoljstvo in samozadostnost, temveč da vseskozi napredujemo, rastemo.

Hvala, da ste z nami. Dobrodošli doma!

Odgovorni urednik Rok Čakš z ekipo:
Bogdan Rahten, Severina Kovačič, Simon Valant, Domen Kamplet, Nuša Ozu, Emilija Šterlek