Dodatni previdnostni ukrepi v Citycentru Celje

31. 03. 2020 18:38

Citycenter Celje sprejema nove ukrepe v prizadevanjih za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Poleg rednega dezinficiranja površin, uporabe zaščitnih mask in rokavic za zaposlene in kupce, so na voljo tudi novi vhodi v nakupovalni center.

V skladu z nedavno sprejetimi dodatnimi ukrepi Vlade RS velja v Citycentru Celje obvezna uporaba zaščitnih mask in rokavic za vse zaposlene in kupce. Poostreno tudi naprej izvajajo dezinfekcijo nakupovalnih površin. Od danes naprej pa so obiskovalcem na voljo štirje vhodi v nakupovalno središče (slika spodaj)

image006

Vse obiskovalce prosijo, da dosledno upoštevajo preventivne ukrepe. K izvajanju vseh previdnostnih ukrepov so pozvali tudi najemnike lokalov in pogodbene partnerje ter o primernem ravnanju obvestili vse zaposlene.

Po spremembi odloka Vlade o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji lahko od ponedeljka, 30.3., dalje v času od 8. do 10. ure opravijo nakupe izključno ranljive skupine (invalidi, upokojenci, nosečnice …).

Informacije o odpiralnih časih prodajaln za nujne nakupe:

delovni-casi-citycenter

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,683 seconds.