Festival prostovoljstva privabil nasmehe in dobro voljo v mesto Celje


V petek, 20. aprila dopoldan,  je Celje napolnila pozitivna energija, ki je izvirala iz glavnega trga knežjega mesta. Tu se je ob enajsti uri pričel 7. festival prostovoljstva. Pripravila sta ga Celjski Mladinski Center in Mestna Občina Celje. Udeležili so se ga prostovoljci vseh starosti, mnogi nastopajoči in radovedni mimoidoči.

Nadvse simpatične nastope in zanimiv program so pripravili Osnovna šola Glazija, I. osnovna šola Celje, Društvo Sožitje s plesno skupino Iskrice, Srednja zdravstvena šola Celje, Društvo tabornikov Rod II. grupe odredov Celje in Studio za ples Celje IGEN.

Nagrade prostovoljcem iz različnih področjih, sta podelila Polona Ocvirk in Primož Brvar. Med nastopi so bile predstavljene še organizacije teh prostovoljcev. Na osmih stojnicah smo tako lahko spoznali delovanje Društva Salizijanski mladinski center Celje, Društvo tabornikov Rod II. skupine odredov, Društvo Sožitje, Društvo Hospic, KŠOC, Šent, Evropska prostovoljna služba in Celjski Mladinski Center.

Vabimo vas še k ogledu video posnetka, kjer smo ujeli nekaj simpatičnih in ganljivih nastopov, ki pozivajo prav vsakogar k prostovoljstvu.

[simpleviewer width=100% height=700 id=170]