Jesenska modna revija v Citycentru Celje (foto, video)

24. 10. 2019 14:30

Minuli konec tedna so si obiskovalci Citycentra Celje ogledali, kakšne trende bosta narekovali letošnja jesen in zima. Tudi mi smo obiskali Jesensko modno revijo, ki je vrhunec oktobrskega dogajanja v priljubljenem nakupovalnem središču.

Modni trendi v sezoni jesen-zima 2019

Citycentrova jesenska modna revija je potekala dvakrat v petek in kar trikrat v soboto, na modni pisti pa so se sprehodile ženske, moški in tudi otroci. Zanimanje je bilo zelo veliko, saj so bila vsa sedišča zasedena, modeli pa so pritegnili pogled marsikaterega mimoidočega.

pomanjsanadscn0398
Jesenska modna revija v Citycentru Celje

Predstavljene kolekcije različnih blagovnih znamk so bile privlačne, saj so postregle z močnimi in nežnimi barvami, najrazličnejšimi kroji in materiali in zanimivimi modnimi dodatki. Modne smernice pa seveda vsaki sezoni prinesejo odštekano kombinacijo vsega naštetega, zato upamo, da ste tudi sami dobili kakšno idejo za osvežitev svojega stila. Ne bojte se vsaj malo eksperimentirati z jesenskimi toni in močnimi barvami, po drugi strani pa s pleteninami nikakor ne morete zgrešiti.

Edinstvena dobrodelna akcija “Pletemo šale”

Tudi tokratna revija je potekala v znamenju dobrodelnosti – z akcijo Pletemo šale. Pridružili ste se ji lahko s staro zalogo volne v vijolični barvi in naredili šal, ki je bil po tem predstavljen na reviji. Po zaključku modne revije se je v zameno za vijolični šal zbiralo prostovoljne prispevke za Varno hišo Celje.

Vljudno vabljeni k ogledu krajšega videa in bogate fotogalerije.

Video:

Galerija:
foto: Celje.info in Gregor Katič
Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
436 queries in 3,239 seconds.