Jutri pouk v celjskih osnovnih šolah, srednje šole zaprte

05. 02. 2015 12:37

pouk_solaPo napovedih vremenoslovcev prihaja na tudi območje Celja in okolice obilna pošiljka snega, Arso je izdal oranžni alarm za danes in rdeči alarm za jutri. Od danes, pa vse do sobote zjutraj, lahko na zapade pol metra snega, lokalno pa celo do 80 centimetrov snega.

Stanka Setnikar Cankar, ministrica za izobraževanje, znanost in šport, je vrtcem, osnovnim in srednjim šolam ter drugim zavodom v včerajšnji okrožnici pred napovedanim močnim sneženjem predlagala, da v dogovoru z ustanovitelji razmislijo o organizaciji šolskih prevozov in izvedbi pouka. Pozvala je k odpovedi pouka, v kolikor ne bo mogoče zagotoviti varnosti v cestnem prometu. Ob tem je še dodala, da v primeru, če se bodo odločili za odpoved šolskih prevozov in pouka, naj organizirajo nujno varstvo za učence, za varen prevoz naj poskrbijo starši sami.

Pouk v vseh celjskih srednjih šolah jutri odpade. Vrtci in osnovne šole bodo delali normalno. Prav tako bodo po običajnem urniku potekali organizirani šolski avtobusni prevozi, vendar le po ravnih delih cestišč, o čemer so bile osnovne šole že obveščene. Prav tako bodo jutri odprti tudi vsi vrtci.

Pouk torej jutri odpade na vseh celjskih srednjih šolah, nadomeščanje bo 9. maja.

 

Oznake: , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
190 queries in 0,997 seconds.