Kje bomo lahko silvestrovali na Celjskem?

28. 12. 2015 18:36
Na Krekovem trgu bo tradicionalno silvestrovanje na prostem z zasedbo Rok'n'band.
Na Krekovem trgu bo tradicionalno silvestrovanje na prostem z zasedbo Rok’n’band.

Najdaljša noč v letu se približuje s svetlobno hitrostjo, nekateri izmed vas pa morda še vedno ne veste, kje bi preživeli silvestrovo. Če se nagibate k silvestrovanju na prostem, smo za vas zbrali nekaj predlogov, kje lahko na prihajajoče novo leto nazdravite na prostem.

CELJE: Priljubljeni Rok’n’band na Krekovem trgu

Ali ste vedeli, da bodo celjski otroci prvi zakorakali v novo leto? Naše najmlajše bodo 31. decembra točno opoldne v novo leto popeljale pravljične vile v Pravljični deželi. Pravljične vile bodo v goste povabile glasbene goste, pravljične junake in prijatelje. Prava zabava za Celjane pa se obeta v večernih urah, ko bo na Krekovem trgu potekala osrednja silvestrska zabava. Obiskovalce Krekovega trga bo v novo leto popeljala zasedba Rok Ferengja in Rok’n’band, ki obljuba zabavo pozno v noč.

dscn4489-kopiraj (Kopiraj)

ŽALEC: Silvestrovanje na prostem z ansamblom Golte

Tudi Žalec bo poskrbel za otroke, saj bo ob 11. uri silvestrovanje za najmlajše z Mojco Robič in plesalkami. Prava zabava pa se začne ob 21.uri v Domu II. slov. tabora, kjer bo obiskovalce zabaval Tadej Toš s stand up predstavo. Za piko na i bo na Šlandrovem trgu še silvestrovanje na prostem, kjer bo nastopal ansambel Golte.

ŠENTJUR: Zabava z ansambli

Silvestrovanje v Šentjurju bo organizirano v planinskem domu na Resevni, kjer organizatorji obljubljajo pester zabavni program. Obiskovalci se bodo lahko zabavali ob številnih ansamblih ter kvalitetni pogostitvi.

PLANINA PRI SEVNICI: Klub mladina Planina obljublja zabavo

Za silvestrovo klub Mladina Planina obljublja zabavo v prostorih kluba Mladina Planina ob 21. uri.  Nadaljevanje  bo ob 23.00 pred krajevno skupnostjo, kjer bo stojnica z brezplačnimi toplimi napitki in prigrizki.

ROGAŠKA SLATINA: Silvestrovanje z gasilci in ansamblom Unikat

NewYearsEve

Javnega ognjemeta letos marsikje ne bo.
Javnega ognjemeta letos marsikje ne bo.

Ob 22. uri se obeta tudi nepozabna zabava pri gasilskem domu v Rogaški Slatini, kjer bo vse, željne zabave, v novo leto popeljal ansambel Unikat. Organizator je Prostovoljno gasilsko društvo Rokaška Slatina, v sodelovanju z Občino Rogaška Slatina.

OPLOTNICA: Otroško rajanje

V Oplotnici bo letošnje silvestrovo posebno doživetje za otroke, saj bo v grajskem silvestrovo organizirano otroško silvestrovanje. Najmlajši bodo tam lahko obiskali ralzične delavnice ter se zabavali z Dedkom Mrazom. Za konec organizatorji obljubljajo tudi otroški ognjemet, javnega silvestrovanja pa ne bo.

SLOVENSKE KONJICE: V novo leto s Totimi Štajerci

Že ob 17. uri bo v Slovenske Konjice prispel Dedek Mraz, ki bo obdaril otroke, za katere bo na voljo tudi pester zabavni program. Prav tako pa bo v večernih urah potekalo še tradicionalno sivelstrovanje na prostem s Totimi Štajerci.

Iz finančnih razlogov letos marsikje ne bo silvestrovanja na prostem in javnega ognjemeta. A naj vas to ne ovira pri zabavi, saj je najpomembneje, da v novo leto vstopite z roko v roki z ljubljenimi osebami. Kje pa nameravate v novo leto vstopiti vi?

 

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
182 queries in 1,280 seconds.