Kladivar s štirimi nazivi atlet leta Slovenije 2021 (foto)


Včeraj so bili razglašeni dobitniki nazivov atlet leta 2021. Med dobitnike prestižnih nagrad so bili letos s strani trenerjev, atletskih delavcev in novinarjev izglasovani tudi štirje kladivarjevci.

Včeraj je v ljubljanskem hotelu Union potekala podelitev prizanj in plaket najboljšim atletom Slovenije. Med članicami je bila najboljša atletinja celjskega Kladivarja Tina Šutej (trener Milan Kranjc), ki si je prvo mesto delila z Marušo Mišmaš. Med člani je tudi letos naziv atleta leta prejel odlični Ptujčan Kristjan Čeh. Drugo mesto za Čehom je osvojil kladivarjevec Luka Janežič. 

Celjski atleti so se priznanj veselili tudi v mlajših kategorijah. Eva Pepelnak in Jan vukovič sta bila tretja med mlajšimi članicami oz. člani, ter odlični Matic Ian Guček, ki je bil med starejšimi mladinci drugi.

Med mlajšimi članicami je zmagala kladivarjevka Klara Lukan (trener Tevž Korent), med mladinci kladivarjevec Vid Botolin (trener Romeo Živko), med pionirkami pa kladivarjevka Tia Tanja Živko (trenerka Anica  Živko).

Foto: Kastelic/AZS