MCC hostel osvojil priznanje TZS za najboljše mladinsko prenočišče v Sloveniji

19. 10. 2016 11:25

O nepravilnostih v poslovanju Celjskega mladinskega centra se je začelo govoriti že s koncem lanskega leta.

MCC hostel že vrsto let prejema nagrade Turistične zveze Slovenije, ki je letos že 25. leto zapored izpeljala tekmovanje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2016. Med dobitniki priznanj je bil tudi letos, saj je v kategoriji mladinskih prenočišč po letu 2013 zopet zasedel odlično, tokrat 1. mesto.

Letos so priznanja v kar 14 različnih kategorijah podelili v torek, 11. oktobra 2016, v Radencih. V tekmovanju so se pomerili številni kraji in drugi sodelujoči – z osrednjim poslanstvom urejanja in ohranjanja okolja v okviru zelenega turizma in trajnostnega razvoja.

MCC hostel je v kategoriji mladinskih prenočišč zasedel prvo mesto (med nominiranci sta bila še Hostel Pekarna iz Maribora in Mladinski hotel Punkl iz Ravn na Koroškem). Priznanje je ponosno prevzel vodja MCC hostla Klemen Sagadin.

Naj spomnimo, da je MCC hostel že štirikrat do sedaj prejel nagrado TZS in sicer že leta 2010, ko je osvojil 3. mesto v kategoriji samostojna mladinska prenočišča. Leto kasneje je osvojil 1. mesto v kategoriji mladinska prenočišča v sklopu mladinskih centrov, leta 2012 in 2013 pa 3. mesto v kategoriji mladinska prenočišča. Zbirki preteklih priznanj so letos tako dodali še 1. mesto.

Vir: MCC

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,038 seconds.