McDonald’s v Celju iz centra ob avtocesto – kaj pravite vi?

23. 02. 2017 22:22

Očitno je selitev Celjanov iz ulic mestnega jedra v trgovska svetišča na obrobju prepričala tudi ameriško verigo hitre prehrane, da sledi trendu in svojo restavracijo iz vpadljive lokacije na Gubčevi ulici prestavi na glavno celjsko vpadnico na Mariborski cesti ob veletrgovca Merkur. 

Tam bo hamburgerje in drugo hitro hrano McDonald’s  ponujal na trikrat večjem prostoru kot sedaj, z 250 sedeži in z veliko teraso za otroke. In kar je ključno, hrano boste lahko naročili kar iz avtomobila, saj bodo vzpostavili znani sistem McDrive, naročilo pa ne boste več oddali prijazni prodajalki, ampak raje računalniku, prek zaslona na dotik.

Tovrstni korak k sodobnim trendom robotizirane proizvodnje pa se vsaj zaenkrat ne bo poznal pri številu zaposlenih, saj bodo tega še zvišali za dobrih 30 ljudi, ob tistih, ki so vam do sedaj hamburgerje pekli v središču mesta.

ANKETA: KAM RAJE V MCDONALD’S

McDonalds je sicer sinonim za potrošniško kulturo in zato njegov premik v temu sorodnejše trgovsko okolje iz mestnega jedra pretirano ne čudi. 

Nas pa vendarle zanima, ali boste zaradi tega kaj večkrat zašli v McDonalds, nemara ga boste pogrešali v mestnem jedru, ali pa vam je povsem vseeno, saj njihove hrane niti ne uživate.

Vabljeni k sodelovanju (anketo najdete v desnem stolpcu nekoliko nižje)

graso-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,613 seconds.