Mestna občina Celje aktivirala štab civilne zaščite. Razmeram se bo Celje prilagajalo sproti

20. 10. 2020 16:36

Včeraj je Civilna zaščita Celje zaradi razglasitve epidemije in aktiviranja državnega in regijskega načrta zaščite in reševanja izdala sklep o aktiviranju občinskega delnega načrta zaščite in reševanja ob pojavu epidemije/pandemije pri ljudeh.

Ob zdajšnji razglasitvi epidemije je Celje kljub večjemu številu okužb dobro pripravljeno na morebitne dodatne ukrepe. Štab civilne zaščite je aktiviran in bo svoje delovanje prilagajal razmeram.

Uradne ure na Mestni občini Celje trenutno potekajo nemoteno ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in navodil. Razmeram se bodo po potrebi sproti prilagajali in o tem obveščali občane.

“Občanke in občane Mestne občine Celje pozivamo, da dosledno upoštevajo ukrepe Vlade RS in navodila NIJZ. Le, če se bomo zavedali resnosti situacije in ravnali odgovorno, kakor smo kot državljani Republike Slovenije in ljudje, ki nam je mar za druge, tudi dolžni, nam bo skupaj uspelo virus premagati. Zdaj je čas za preudarnost, odgovorno ravnanje in solidarnost. Pazimo nase, drug na drugega in ostanimo zdravi,” sporočajo z MO Celje.

vir foto: Facebook

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,136 seconds.