Moja dežela-lepa in gostoljubna 2019 – 1. mesto za MCC Hostel

14. 11. 2019 19:19

Med 11. in 13. novembrom je v Grand Hotelu Union v Ljubljani potekala deveta izvedba Dnevov slovenskega turizma (DST), ki predstavlja najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji na področju turizma.

Z včerajšnjim zaključkom DST 2019 se je s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu zaključil tudi vseslovenski projekt Turistične zveze Slovenije: Moja dežela – lepa in gostoljubna za leto 2019, katerega častni pokrovitelj je predsednik Vlade RS Marjan Šarec.

Nagrade so se podeljevale v večih kategorijah. Zmaga v kategoriji Naj mladinsko prenočišče 2019 pa je pripadla celjskemu MCC Hostlu!

podelitev-naj-hostel-mcc-1Dogodka s podelitvijo sta se udeležila direktorica Celjskega mladinskega centra, Sonja Majcen in vodja MCC Hostla, Klemen Sagadin.

Namen projekta je spodbujati in ozaveščati ljudi, da urejajo svoje bivalno, krajevno, podjetniško in društveno okolje ter da prispevajo k trajnostnemu razvoju okolja. Na tekmovanju so sodelovala večja, srednja in manjša slovenska mesta, mestna jedra ter turistični, izletniški in zdraviliški kraji. Poleg mest in krajev pa so tekmovali tudi kampi, glampingi, mladinska prenočišča, tematske poti in Petrolova prodajna mesta.

“Čestitke vsem ostalim prejemnikom priznanj in sodelujočim, še sploh pa našim konkurentom Hostlu Pekarna v Mariboru, za zasedeno drugo mesto in Zavodu Ars Viva, znotraj katerega deluje Youth Hostel Ars Viva, za zasedeno tretje mesto,” v Celjskem mladinskem centru niso pozabili čestitati vsem sodelujočim.

foto: Celjski mladinski center

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 2,243 seconds.