Najbolj brano to pomlad na Celje.info: reševanje življenja, požar na Mercatorju, tuj konvoj in maturantski ples


To pomlad, oziroma v marcu, aprilu in do 13. maja, Celje.info beleži 1,1 milijona prikazov naših člankov in novic. Največ bralcev smo zabeležili v četrtek, 7. marca, ko je Celje.info obiskalo 29.931 ljudi. Takrat smo objavili članek o dijakih, ki so na celjski železniški postaji rešili človeka, ki je doživel srčni infarkt. Ta novica je zabeležila 32.576 klikov.

Druga najbolj brana novica pomladi je bila s 30.973 ogledi o tujem transportnem konvoju na avtocesti, ki ga je pri prepovedanem početju zalotila celjska policija. Na tretjem mestu pa je vest s 1. maja o ponovnem požaru na Supernovi Mercatorju v Celju, kar je prav tako zanimalo čez 30 tisoč bralcev.

Sledijo vesti kot so rop zlatarne, pa o nenavadnih krogih na nebu, o trojnem trku pri Vojniku. Med pozitivnimi novicami izstopa foto-reportaža o maturantskem plesu Srednje zdravstvene in kozmetične šole v Celju, ki je pritegnila 12 tisoč bralcev.

In kaj se najbolj bere v maju? Ob že omenjenem požaru na Mercatorju in ropu zlatarne je mnogo zanimanja pritegnil članek o spomladanskih kapitalcih ujetih v Šmartinskem jezeru; prebralo ga je skoraj 12 tisoč ljudi. Ljudi je zanimal tudi vzrok požara na kolektorjij na strehi Mercatorja, radovednost pa je vzbudil tudi, kateri izmed 20 naj projektov EU v Sloveniji je s Celjskega.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, zaposlitveno ponudbo ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Celjskega, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.