Nesreča z motorno žago, v servisni delavnici zagorelo osebno vozilo, iztekanje olja in goriva

26. 02. 2021 16:17

Ob 0.19 zjutraj je na avtocestnem počivališču Tepanje v občini Slovenske Konjice iz tovornega vozila izteklo motorno olje. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka in z vpojnim sredstvom sanirali oljni madež.

Ob 04.17 zjutraj je na Kovaški cesti in Cesti na Roglo v občini Zreče iz vozila iztekalo dizelsko gorivo. Gasilci PGD Zreče so z absorbentom posuli naftne madeže v skupni velikosti približno 50 kvadratnih metrov in očistili cesto.

Ob 10.45 je v Andražu nad Polzelo v občini Polzela zagorela suha trava. Ogenj, ki se je razširil v bližnji gozd, so omejili in pogasili gasilci PGD Andraž nad Polzelo, PGD Ločica ob Savinji in PGD Polzela.

Včeraj ob 17.10 je v Vrtnarski ulici v Nazarjah v servisni delavnici zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Nazarje, PGD Šmartno ob Dreti in PGD Gorica ob Dreti so pogasili požar ter pregledali in prezračili prostor.

Ob 9.33 zjutraj je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP prepeljala obolelo osebo iz Ljubnega v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Ljubno so zavarovali pristanek helikopterja.

Včeraj Ob 16.03 se je v Laški vasi v občini Laško oseba poškodovala roko z motorno žago. Reševalci NMP Laško so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,568 seconds.