Od ponedeljka sedež Postaje prometne policije Celje v Velenju

29. 01. 2016 16:20

113 policijaOd ponedeljka, 1. februarja 2016, bo sedež Postaje prometne policije Celje na Kopališki ulici 3, v Velenju. Objekt je v lasti Mestne občine Velenje. Policija ga je dobila v brezplačno uporabo, so sporočili s PU Celje.

Po združitvi policijskih uprav Celje in Slovenj Gradec v letu 2011 je na sedežu Postaje prometne policije Celje na Ljubljanski 12 prišlo do prostorske stiske, ki je onemogočala združitev policistov obeh postaj prometne policije. Približno tretjina jih je ostala na Koroškem. Razdeljenost policistov je povzročala tako dodatne stroške zaradi vsakodnevnih službenih prevozov med obema sedežema enote, kot tudi organizacijske težave, so še sporočili s PU Celje.

Policisti Postaje prometne policije opravljajo naloge na celotnem območju Policijske uprave Celje in pokrivajo celotno avtocesto, ki poteka na območju policijske uprave. Nov sedež enote je tako v središču območja, kar pomeni enakomernejšo oddaljenost od vseh najbolj oddaljenih območij celotne Policijske uprave Celje.

Novi prostori so dovolj veliki, funkcionalni ter zagotavljajo zadostno število parkirnih prostorov, tako za službena vozila kot tudi za vozila strank.

Telefonska številka Postaje prometne policije Celje je 03 57 27 800.

 

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 3,548 seconds.