Snemanje oddaje V petek zvečer na Starem gradu Celje odpade


Snemanje koncertne oddaje V petek zvečer na Starem gradu Celje odpade zaradi napovedanega slabega vremena.


Prvotna najava snemanja: Celje je postalo najboljši kraj oddaje V petek zvečer. V petek, 13. maja, Mestna občina Celje in oddaja V petek zvečer, ki jo lahko spremljate na prvem programu Televizije Slovenija, vabita na veliki koncert v najboljši kraj, na Stari grad Celje.

Po letošnji tekmovalni sezoni za Najboljši kraj so se Celjani, torej ekipa v sestavu olimpijke Tine Trstenjak, pevke Hajdi Korošec Jazbinšek in plesalca Aleša Kolarja, izkazala kot najbolj iznajdljiva, zabavna, v prvem delu tekmovanja športno spretna, v drugem pa v popularnih kvizih in znanju slovenske popularne, glasbene in sploh kulture.

Z zmagovalno ekipo se boste lahko srečali petek, 13. maja 2022 ob 19. uri na Starem gradu Celje, kjer oddaja V petek zvečer pripravlja snemanje dveh koncertnih oddaj, ki ju bosta povezovala Melani Mekicar in Blaž Švabu.

Dogodek je za vse obiskovalce brez vstopnine, za ogled koncerta se je potrebno prijaviti na elektronski naslov [email protected]. Prijave niso več mogoče, saj so zapolnjena vsa mesta. Na Stari grad Celje bo izpred železniške postaje (stare avtobusne postaje) vozil brezplačni avtobus od 17.30 dalje. Z gradu bo avtobus vozil od 21.30 dalje. Začetek snemanja je ob 19. uri, previden konec pa ob 22. uri.

Na Stari grad Celje poleg voditeljev Blaža Švaba in Melani Mekicar, prihaja glasbena skupina oddaje Diamanti ter glasbeniki Nina Pušlar, Manca Špik, Luka Basi, Kvatropirci, Modrijani, Alfi Nipič, Isaac Palma, Miran Rudan, Fehtarji, Marko Vozelj, Peter Lovšin, Vili Resnik, Poskočni muzikanti, Matic Supovec (Unikat), Ana Ferme, Ana Golavšek in Barbara Novak, BQL, Chicas, Barbara Žerjav, Nika Zorjan, Polkaholiki, Saša Lendero in Lara Voler, Matjaž Zupan (California). Glasbena gosta bosta tudi člana zmagovalne celjske ekipe, Hajdi Korošec Jazbinšek in Aleš Kolar (Carpe Diem, Vintage Swing).