Osrednja knjižnica Celje znova odprta v polnem obsegu

14. 02. 2022 11:35

Osrednja knjižnica Celje obiskovalke in obiskovalce obvešča, da bodo zaradi izboljšane kadrovske in splošne epidemiološke situacije v ponedeljek, 14. 2. 2022, prešli na poslovanje v običajnem obsegu.

Ponovno bo dostopno gradivo v prostem pristopu, uporabljali boste lahko časopisno in študijsko čitalnico, prostore za študij v 1. nadstropju ter računalniško učilnico.

Knjižnica v Celju bo odprta po običajnem urniku in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. in 13. uro. Tudi krajevne enote bodo poslovale po običajnem urniku.

Do preklica pa še vedno velja obveza izpolnjevanja pogoja PCT (https://www.cepimose.si/aktualno/pogoj-pct/), ki ga bodo, kot običajno, preverjali ob vhodu v knjižnico. Prav tako je še vedno obvezno pravilno nošenje kirurške ali FFP2 zaščitne maske. “Prosimo vas, da se držite tudi ostalih priporočil za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 predvsem razkuževanja rok in spoštovanja varnostne razdalje (najmanj 1,5 m). Če ste bolni, prosimo, ostanite doma.

Razmere se sicer končno umirjajo, a so še dovolj mejne, da si ne moremo dokončno oddahniti. Le skupaj bomo lahko ohranjali krhko stabilnost, ki omogoča, da knjižnica ostane odprta, kot si vsi želimo.

Pogrešali smo vas in se vas veselimo, zato smo še posebej veseli vaše strpnosti, razumevanja in prijaznih besed.

Se vidimo med knjigami!” ob ponovnem odprtju sporočajo iz OKC.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
146 queries in 0,946 seconds.