Pevci ŠCC s koncertom Pesem povezuje zaključili uspešno šolsko leto

28. 04. 2017 11:25

Za pevci Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje je zelo uspešno šolsko leto. Zaključili so ga z odličnim tradicionalnim letnim koncertom Pesem povezuje, ki se je pod vodstvom zborovodkinje Andreje Ocvirk in strokovnega sodelavca Boštjana Korošca odvijal v torek, 25. 4. 2017, v Celjskem domu.

Najprej so predstavili tekmovalni program, s katerim so se udeležili mednarodnega tekmovanja v Berlinu in zanj prejeli zlato diplomo, v drugem delu pa je sledil sklop pesmi Disney Movie Magic, kjer so poslušalce popeljali v svet risanih filmov.

Koncert so popestrili s krajšim posnetkom gostovanja v Berlinu in se z glasbenimi vilicami poslovili od članov pevskega zbora, ki zaključujejo srednjo šolo ter se jim zahvalili za štiriletno sodelovanje. Kot gostje so se predstavili dijaki ŠCC, z odlomkom predstave Kabaret 17 ( Zgodba, ki jo poje slovenski poet).

mepz_scc_2

Pevci so na odru izžarevali pozitivno energijo, ubrane glasove in s tem dosegli, da so poslušalci z navdušenjem spremljali vsako skladbo in ob tem tudi vidno uživali.

Tekst: Katarina Obreza

Foto: Igor Pečoler

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 2,568 seconds.