Popolnoma prenovljena trgovina Eurospin v Celju se ponaša s številnimi prednostmi in z novostmi

Dečkova cesta v Celju je od četrtka bogatejša za popolnoma prenovljeno trgovino Eurospin. Odprtja nove trgovine se je udeležilo veliko število kupcev, za katere je Eurospin pripravil tudi posebno otvoritveno ponudbo, ekskluzivne otvoritvene popuste in kolo sreče, na katerem so zbrane čakale bogate nagrade.

Eurospinova enota v Celju pa z bogato ponudbo in vrhunskim osebjem ni prijazna samo za kupce, temveč tudi do narave. Celjski Eurospin je ena izmed samozadostnih trgovin podjetja s sistemi za daljinsko upravljanje in nadziranje. Trajnostna usmerjenost in bogata ponudba tako v celjskem Eurospinu hodita z roko v roki.

Prenovljeni Eurospin v Celju se ponaša s številnimi prednostmi in novostmi

In kaj ima novi Eurospin, kar prejšnji ni imel? Med prenovo so prodajni prostor povečali z 840 m² na 1.080 m² ter dodali kar 33 parkirnih mest. Skupaj jih je sedaj 88. V luči varovanja okolja in trendov trajnostnega poslovanja ima trgovina po prenovi fasade in vgradnji novih oken tudi večjo toplotno in zvočno izolativnost. Nova LED razsvetljava omogoča še boljši pregled nad izdelki lastnih blagovnih znamk visoke kakovosti, širše nakupovalne ulice pa zagotavljajo prijetnejšo izkušnjo nakupa. Treba je izpostaviti tudi bolj trajnosten način hlajenja živil, saj so hladilni sistemi opremljeni brez freona.

Eurospin Celje energijsko samozadosten

Eurospinova enota v Celju pa je posebna še po eni stvari. V skladu z načeli energetske obnove stavb ima trgovina sedaj sisteme za daljinsko upravljanje in nadziranje.

Sončne celice na strehi trgovine namreč proizvajajo dovolj dnevne energije, ki jo stavba potrebuje za svoje operativno delovanje.

Po prenovi trgovine bo poskrbljeno tudi za lastnike električnih vozil, saj bo parkirišče kmalu opremljeno s polnilnicami za polnjenje jeklenih konjičkov na električni pogon.

Slavnostni prerez traku popolnoma prenovljene trgovine v Celju sta izvedla generalni direktor podjetja Eurospin Francesco Fergnani in direktor komercialnega in tehničnega področja v Eurospinu Matjaž Komar.

O Eurospinu

Družba Eurospin je največji italijanski diskont z več kot 1.200 prodajnimi mesti v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem. Je ena redkih gospodarskih družb v panogi trgovinskih verig, ki se nenehno širi in si prizadeva ustvarjati vse bolj razvejano mrežo prodajnih mest na tem ozemlju. Podjetje zaposluje več kot 700 ljudi. Svojim kupcem ponuja izdelke lastnih blagovnih znamk visoke kakovosti in jih po nizkih cenah ponuja v 55 trgovinah po vsej Sloveniji.

Portfelj poslovnih enot podjetja Eurospin EKO, d. o. o., je sedaj dopolnjen s popolnoma prenovljeno trgovino v Celju. Letos mineva 18 let od prve Eurospinove trgovine v Sloveniji in uspešno trgovsko podjetje je doma že skoraj v vsakem večjem slovenskem kraju.

Vabljeni k ogledu prenovljene trgovine Eurospin ter utrinkov z otvoritve:

Fotograf: Kaja Brezočnik