Praznično voščilo župana občine Vojnik Branka Petreta ter beseda o minulem in prihodnjem letu

24. 12. 2017 10:47

Na vrata trkajo božični dnevi, za vogalom pa čaka novo leto. Pred nami so praznični dnevi, polni pozitivnih misli, voščil in lepih želja za prihajajoče leto. 

V tem pravljičnem času občankam in občanom ter ostalim obiskovalcem spletnega portala praznična voščila izrekel tudi Branko Petre, župan občine Vojnik.

.
Kaj je zaznamovalo minulo leto in kaj prinaša prihodnje

Za občino Vojnik je sicer povprečno leto, ki so ga zaznamovale naravne nesreče. Ob tem pa je bil v ospredju duh skupnosti, saj so vse težave premagovali s skupnimi močmi. Branko Petre se lahko ob iztekajočem se letu pohvali tudi s številnimi realiziranimi investicijami, kot so novozgrajene ceste in asfalti, novi šolski prostori, sanacija mrliške vežice … Ravno v duhu investicij pa se je Petre dotaknil tudi ene izmed večjih problematik v naši državi. Gre za centralitacijo, saj vedno bolj primanjkuje dialoga z lokalnimi skupnosti, ki so pogosto spregledane.

Branko Petre pa kljub temu tudi v novem letu nadaljuje z realizacijo zastavljenih načrtov. Pomembno se mu zdi predvsem delo na področju infrastrukture, kot večji projekt pa izpostavlja vrtec na Frankolovem. Širše gledano si želi, da bi leto 2018 prineslo večjo stabilnost politike in miru.

Foto: MojaObčina.si Vojnik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,781 seconds.