Pred največjim športnim spektaklom v Celju: Pogovorni večer o EP v nogometu do 21 let

07. 03. 2021 14:25

Dobra dva tedna nas loči od največjega športnega dogodka, ki se bo zgodil na slovenskih tleh – Evropskega prvenstva v nogometu do 21 let. Med štirimi slovenskimi mesti gostitelji je poleg Ljubljane, Maribora in Kopra tudi naše Celje. Prvenstvo bo sicer odigrano v dveh državah in v dveh delih. Marca bo na sporedu skupinski del na osmih prizoriščih v Sloveniji in na Madžarskem. Maja in junija pa bodo na štirih prizoriščih teh dveh držav odigrani še zaključni boji.

Celje in športni navdušenci že dihajo z bližajočim se prvenstvom. Enega vrhuncev pri dvigovanju temperature pred pričetkom predstavlja tudi jutrišnji spletni pogovorni večer o prvenstvu v Muzeju novejše zgodovine Celje s celjskimi nogometnimi eminencami.

Neposredni prenos pogovora bomo omogočili tudi na Celje.info – TUKAJ (klik).

O EP U21 2021 bodo v živo debatirali voditelj in športni komentator Dejan Obrez, športni novinar in lastnik enega od najbolj prepoznavnih glasov športnega komentiranja Ivo Milovanovič ter celjski nogometni trener, ki je do nedavnega vodil NK Rijeka, Simon Rožman. S komentarji pa se bodo oglasili tudi pomembni akterji tako celjskega, slovenskega kot tudi evropskega nogometa.

Gostitelj večera bo Muzej novejše zgodovine Celje, pogovor bosta povezovala Dejan Obrez ter Sebastjan Weber iz Muzeja novejše zgodovine Celje.

Vabljeni torek k poslušanju zanimivega pogovora v živo preko spleta v ponedeljek, 8. marca 2021, ob 20. uri, tudi na Celje.info. Naslov pogovora je v znamenju slogana, ki prvenstvo spremlja v Celju: Leta so samo številka ali zakaj nogomet v  Celju tudi po 100 letih ostaja mlad.

Vse o tekmah Evropskega prvenstva U21 v Celju izveste na spletni strani www.visitcelje.eu

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,866 seconds.