S ponedeljkom se v Citycentru Celje odpirajo vse prodajalne

12. 02. 2021 14:04

Odpiranje vseh trgovinskih dejavnosti in pustni krofi za obiskovalce


V skladu z najnovejšim vladnim odlokom, ki od ponedeljka, 15. februarja 2021, dovoljuje ponovno poslovanje vsem trgovcem, bodo v Citycentru Celje odprte vse prodajalne – svoja vrata prodajaln tako odpirajo tudi Zara, H&M in Reserved – z izjemo gostinskih lokalov – nekateri bodo še naprej ponujali možnost osebnega prevzema jedi in pijače: Restavracija Interspar, McDonald’s, Teta Frida, Čokoladni atelje Dobnik, Pizza Špica in Pekarna Pek Matjaž.

Nakupovalne ulice v Citycentru Celje ob odprtju trgovinske dejavnosti

Da so na ponovno odpiranje prodajaln v nakupovalnem središču dobro pripravljeni, se je izkazalo že v tem tednu, ko so se odprle prodajalne z oblačili in obutvijo ter tehničnim blagom, za katere ni veljala vladna omejitev. V Citycentru Celje že ves čas skrbijo za visoke higienske standarde. Zagotavljajo varno nakupovanje z upoštevanjem vseh preventivnih in previdnostnih ukrepov za zajezitev koronavirusa. S pomočjo varnostne službe skrbijo za štetje obiskovalcev znotraj nakupovalnega središča (pravilo 30 kvadratnih metrov na osebo), obenem pa tudi stalno razkužujejo stične točke, opozarjajo na pravilno nošenje mask in potrebno varnostno razdaljo.

“Pred nami je pustna sobota, ko bo tudi v Citycentru Celje veselo pustno vzdušje. Verjamem, da bodo za uspešno preganjanje zime iz naših krajev poskrbele pustne maske, mi pa bomo za naše obiskovalce na osrednjem prostoru nakupovalnega središča pripravili krofe, tako v soboto kot na pustni torek,” je ob napovedi sproščanja ukrepov povedala center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak.

Citycenter Celje posluje od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. Vse aktualne informacije o odpiralnih časih posameznih prodajaln pa so obiskovalcem na voljo na spletni strani www.city-center.si ter na Facebook in Instagram strani Citycentra Celje.

foto: arhiv Citycenter Celje

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 23,206 seconds.