Erotični sejem v Celju 2014 (foto)


sloverotika_2014_1Sinoči je v celjski dvorani Golovec vrata odprl že 7. sejem erotike sLOVErotika v organizaciji Družbe Celjski sejem. Tudi letos je sejem za odrasle, ki ponuja pregled ponudbe izdelkov in storitev domače ter tuje zabavne industrije za odrasle, bil odlično organiziran in seveda že prvi dan dobro obiskan. Odrsko dogajanje sta povezovala ter z zabavnimi vložki popestrila Oriana Girotto in Tadej Bricelj.

Otvoritev letošnjega sejma je pripadel nastopu mlade, vroče in zabavne Coco De Mal, ki postaja prvo najsijajnejše ime srbske trdoerotične scene. Poleg nje so bili obiskovalci deležni nastopov seksapilne Madžarke Dorothy Black, ki je nastopila v družbi prijateljice Sophie Doll. Predvsem moški del obiskovalcev je navdušil nastop vitke, dolgonoge in ognjevite striptizete Joane iz Estonije, bivše Miss Bikini Talina ter ljubiteljice čokolade in šampanjca. Poleg omenjenih je navdušila tudi Švedinja Eveline, fotomodel, umetnica eksotičnih, erotičnih plesov in članica artistične skupine The Angels of Sin.

sloverotika_2014_3
Oriana Girotto in Tadej Bricelj bosta vse do nedelje povezovala program.

Žal pa zaradi bolezni na velikem odru brez cenzure ni nastopila nastopila šarmantna Lola Taylor, ruska trdoerotična zvezdnica manekenskih proporcev, ki se uvršča med najobetavnejše mlade upe v svetu odraslega šovbiznisa. Namesto nje je nastopila njena mlajša stanovska kolegica, spremljal jo je postavni žrebec Rocco Ray. Poleg slednjega so za povečan srčni utrip ženskega dela občinstva poskrbeli Romeo, Carlos in Tano, postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Slednji so mekakšna novost in presenečenje letošnjega sejma, saj so letos na svoj račun prišle tudi številne predstavnice nežnejšega spola.

Pestra izbira za popestritev ljubezenskega življenja.
Pestra izbira za popestritev ljubezenskega življenja.

Tudi letos so si obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo 27 razstavljavcev iz petih držav (Avstrija, Belgija, Madžarska, Nemčija, Slovenija). Ponudba je obsegala vse od modnega erotičnega perila, nogavic in obutve, erotičnih pripomočkov za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikantov, olj, krem in pilingov za telo, kondomov, vaginalnih kroglic, vibratorjev, masažnih aparatov in darilnih programov. Ob vsem tem pa je bilka na voljo zbirka erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami, obiskovalci so se tudi tokrat lahko posladkali z lizikami, bomboni in medenjaki erotičnih oblik.

sloverotika_2014_4

 

Po poročanju družbe Celjski sejem je 7. mednarodni erotični sejem sLOVErotika izpolnil pričakovanja. Tako je menilo skoraj tri četrtine anketiranih obiskovalcev, zadovoljni so bili tudi razstavljavci. Sejem sLOVErotiko je v treh večerih obiskalo približno 10.000 obiskovalcev, ki so jih navdušili odrski nastopi. Organizatorji so v času sejma opravili anketo, ki je med drugim pokazala, da je več kot polovica obiskovalcev sejem ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici), dobrih 16 % pa je celo dejalo, da si 7. sLOVErotika zasluži čisto petico. Dobre ocene sejemskega dogajanje se odražajo tudi v napovedi ponovnega obiska, saj jih je več kot polovico že odločenih, da ga bo obiskalo tudi prihodnje leto.

V treh sejemskih večerih se je na 7. sLOVErotiki odvilo 45 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje so dodatno popestrili nastopi plesalk Plesnega studia Mademoiselle, ki so obiskovalce sejma navduševale s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu, pa tudi plesna presenečenja razstavljavcev in erotičnih znank minulih erotičnih sejmov.

Ker letos organizator sejma zaradi odsotnosti novih dosežkov slovenske industrije za odrasle ni podelil nagrade Zlati “K”, je obiskovalce sejma povabil, da izberejo najboljši nastop. Najbolj je navdušila mlada, vroča in zabavna Coco De Mal s svojim nastopom Coco v čudežni deželi. Po številu zbranih glasov obiskovalcev pa je sledil nastop Romea, Carlosa in Tana, postavnih članov irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire, ki so navdušili predvsem predstavnice nežnejšega spola.

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, ki smo jih posneli na dan odprtja, v petek.

[simpleviewer width=100% height=700 id=741]

t/f: eH

CELJE.INFO PONUJA 7 MASAŽ V HOTELU PREBOLD PO POLOVIČNI CENI

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 4 klasične švedske masaže in 3 Padabhyang – indijske ajurvedske masaže nog po polovični ceni.

Pol cenejše masaže naročite tukaj:

polsi-masaze-klik