Silvestrovanja na prostem v Celju in okolici: kje lahko pričakate leto 2019


Silvestrovo že trka na vrata, ob tej priložnosti pa bo pestro tudi v Celju in okolici. Poskrbljeno bo za kar nekaj silvestrovanj na prostem, kamor se še vedno lahko odpravite, v kolikor še nimate načrtov za najdaljšo noč v letu. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kje jo lahko preživite. 

CELJE: otroci prvi v novo leto, zvečer zabava z Rok’n’band

Ob 10. uri dopoldne bodo celjski otroci v Pravljični deželi lahko prvi vstopili v novo leto. Čaka jih namreč zabava do 13. ure, saj bodo lahko prepevali z Romano Kranjčan.

Od 22. ure dalje pa bo na Krekovem trgu temperaturo dvigovala zasedba Rok’n’band, ki bo obiskovalce s svojimi skladbami popeljala v novo leto.

VELENJE: otroško silvestrovanje in vstop v novo leto s skupino Mambo Kings

Na Titovem trgu v Velenju bo v večernih urah še posebej pestro. Ob 18. uri bo namreč najprej potekalo otroško silvestrovanje, pri čemer je Dedek Mraz že napovedal svoj prihod. V večernih urah pa bo potekalo še silvestrovanje s skupino Mambo Kings.

ŽALEC: silvestrovanje na prostem z ansamblom Poziv

Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec vabi na silvestrovanje na prostem na Šlandrovem trgu. Od 22. ure bo za nepozabno zabavo poskrbel ansambel Poziv.

PODČETRTEK: nagovor župana in Kozjanski lumpi

Pestro bo tudi v Podčetrtku. Pri drsališču bo od 22. ure dalje potekala zabava s Kozjanskimi lumpi, obiskovalci pa bodo lahko uživali tudi ob voščilu župana Petra Misje, penini in pestri gasilski ponudbi.

ROGAŠKA SLATINA: najdaljša noč z ansamblom Naveza

Ob 22. uri se bo zabava začela tudi v Rogaški Slatini. Obiskovalce ploščadi pred gasilskim domom PGD Rogaška bo v novo leto pospremil ansambel Naveza.

ZREČE: v novo leto z ansamblom Posluh

Najdaljšo pod v letu lahko preživite tudi pred Občino Zreče od 22. ure dalje. Za dobro družbo in veselo dogajanje bo poskrbel ansambel Posluh.