Uvod v Mesec mladih s stand up šovom

04. 05. 2015 09:25

mesec_mladih_1Mesec maj, ki je zagotovo eden najlepših mesecev v letu, so tudi letos v Klubu študentov občine Celje pozdravili z otvoritvijo Meseca mladih, ki je v Celjski mladinski center privabila stoglavo množico.

Mesec mladih je projekt, ki ga Klub študentov občine Celje posveča vsem mladim in mladim po srcu, za projekt pa so se odločili zato, ker bi radi vsaj malce oživeli mestno dogajanje.

Mesec mladih so odprli v soboto, 2. maja 2015, ob 20. uri, z velikim STAND-UP šovom. V Celje so prišli komiki kolektiva Ceh za smeh, ki poskrbeli, da so obiskovalce bolele tako trebušne kot tudi obrazne mišice.

Dušan Tomić (Dule) je obiskovalce z umirjenim nastopom odpeljal na krilih domišljije. Nasmejal jih je s šalami na račun svoje neprilagojenosti, besednimi igrami in celo oponašanjem slovenskih in tujih pevcev. Anton Pevc je obiskovalcem narisal nasmeh na obraz s primerjavo izseljeniškega piknika in škofjeloškega pasijona, z odbojkarskim humorjem in zgodbami s hrvaške obale.

mesec_mladih_2

Klub študentov občine Celje je bil z izvedbo projekta zelo zadovoljen, saj je dvorana pokala po šivih, šale so padale kot za stavo in tudi publika je bila več kot izjemna. Organizatorji upajo, da se bodo ljudje v tako velikem številu udeležili tudi ostalih dogodkov v sklopu Meseca mladih, ki še prihajajo.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 1,235 seconds.