V Citycentru Celje bodo otrokom polepšali praznike


Božiček prinaša darila

Prav danes bo Citycenter Celje obiskal Božiček, ki je za vse najmlajše obiskovalce pripravil darilca. Med 16. in 19. uro se bo sprehodil po nakupovalnih ulicah, z njim pa se bodo otroci lahko tudi fotografirali.

Ambasadorji dobrote in Citycentrovo srce obdarili vse otroke iz rejniških družin iz širše celjske regije

V teh dneh se je uspešno zaključila akcija obdarovanja otrok iz rejniških družin in tako bodo lahko prav vsi otroci prejeli darila še pred božičnim večerom.

Na dobrodelno akcijo so se odlično odzvali vsi ambasadorji dobrote, tako obiskovalci in zaposleni v Citycentru Celje kot znane medijske osebnosti. Letošnji akciji so se namreč pridružili pevka skupine Bepop Tinkara Fortuna ter televizijska voditelja David Urankar ter Lorella Flego, ki sta izpolnila kar vsak po tri novoletne želje otrok.

»Na smrečici želja je bilo letos 43 risbic otrok iz rejniških družin, starih med 5 in 10 let. Vse praznične želje so bile zelo hitro izpolnjene, zato iskrena hvala vsem našim ambasadorjem dobrote. Otroške želje so bile raznovrstne in skromne – od knjig, plišastih igrač do vedno popularnih Lego kock. Vsak otrok pa bo poleg darila prejel tudi simpatično Tinkarino knjigo »Fortuna – Planet Iger«,« je ob predaji daril Centrom za socialno delo v širši celjski regiji povedala center managerka Darja Lesjak ter dodala: »otrokom, ki niso med »slikarji«, pa smo že trinajsto leto zapored v okviru našega dobrodelnega sklada Citycentrovo srce podarili darilne bone Desetak.«

Desetak, darilo za vsak okus

Če še nimate ideje oziroma darila za svoje najdražje, je lahko darilni bon Desetak odlična izbira za praznično darilo. Unovčljiv je v več kot 90 prodajalnah in lokalih Citycentra. Desetaki so na voljo na Info točki Citycentra Celje, lahko pa jih naročite tudi preko spleta.

Praznični delovni čas

V Citycentru Celje so v prazničnih dneh pripravili poseben delovni čas. V petek, 24. decembra, in petek, 31.decembra, bo nakupovalno središče poslovalo med 8. in 17. uro (prodajalni Interspar in DM od 7. do 17. ure), v  soboto, 25. decembra, in 1. januarja, pa bodo vrata zaradi praznikov zaprta.

foto: Citycenter Celje