V Citycentru Celje lahko odslej igrate mini golf

14. 06. 2021 21:50
Opremo za mini golf prejmete na osrednjem prostoru

V Citycentru Celje se lahko obiskovalci vseh generacij od danes naprej pa vse do konca meseca sprostijo in kratkočasijo z igranjem mini golfa. Vsak dan med 10. in 20. uro jim je namreč na voljo mini golf igrišče z 9-imi luknjami, ki so razporejene po nakupovalnem središču.

Največ igralnih površin je na osrednjem prostoru, ostale pa so še v pritličju pri prodajalnah Telekom Slovenije in Big Bang ter v 1. nadstropju pri prodajalni H&M. Mini golf se igra na majhnih urejenih stezah z ovirami, cilj igre pa je, da se žogico cilja v luknjo s čim manj udarci.

Mini golf igrišče na osrednjem odru Citycentra Celje

V celjskem Citycentru tako ponujajo zabavno doživetje za vso družino. Z igranjem se lahko vsak poteguje za eno izmed 200 lepih nagrad (darilne bone Desetak, nagrade gostincev ali bluetooth slušalke), v kolikor igro odigra do konca in odda izpolnjen letak za sodelovanje v nagradni igri »Mini golf« na Info točki Citycentra Celje (v pritličju). Vabljeni so prav vsi, da se preizkusijo v zabavni spretnosti igri mini golfa, ki je primerna tako za najmlajše obiskovalce kot tudi za tiste malo starejše.

Igrišče za mini golf se nahaja tudi pri prodajalni Big bang
V nakupovalnem središču Citycenter Celje obiskovalcem zagotavljajo visoke higienske in varnostne standarde. Da je nakupovanje popolnoma varno, dokazuje certifikat za visoke higienske standarde TÜV AUSTRIA, izdan s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe.
Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 1,533 seconds.