Veliko odprtje Pravljične dežele 2015 (foto, video)


Otroci so lahko zaplesali s čarobnimi vilami.
Otroci so lahko zaplesali s čarobnimi vilami.
Za dobro zabavo je poskrbela Sanja Poljšak Pesan.
Za dobro zabavo je poskrbela Sanja Poljšak Pesan.

V petek pozno popoldne so se v osrčje Knežjega mesta pretihotapile pravljične vile z nagajivimi škrati, snežaki in gospo Božičkovo, s čimer so otvorile letošnjo Pravljično deželo. 

V Pravljični deželi so se tako hitro začele zbirati množice obiskovalcev, najmlajši pa so pohiteli v zavetje pravljičnih vil in z njimi zapeli ter zaplesali. Ker so tako lepo zapeli, so na oder privabili tudi prav posebno gostjo, pevko Sanjo Poljšak Pesan. Otroci so ob njenem nežnem vokalu postali še posebej razigrani ter s Sanjo v en glas prepevali.

Ker so bili najmlajši obiskovalci Pravljične dežele tako pridni, so priklicali tudi gospo Božičkovo, ki pa se tokrat po celjskih ulicah ni sprehajala sama. Prišla je namreč v družbi gospoda Božička, ki je za to priložnost vpregel v kočijo svoje najboljše jelene in pozdravil pridne celjske otroke.

Če bodo posebej pridni, bo Božiček z največjim veseljem še nekajkrat obiskal Pravljično deželo, v kateri bodo obiskovalci lahko uživali do 31. decembra. Vabljeni, saj ponujajo zelo pester program za otroke. Vabimo pa vas tudi k ogledu video utrinkov in fotogalerije s petkovega velikega odprtja Pravljične dežele.

[simpleviewer width=100% height=700 id=919]

oktet2015-polsi-klik