Veselo dogajanje konec leta se začenja s prižigom prazničnih luči

13. 11. 2021 08:00
Tisoče lučk v Citycentru Celje

Tisoče lučk v Citycentru Celje za prijetne praznične dni


Veseli december bo kmalu tu in naše misli se osredotočajo na darila, ki jih bodo podarili, ter prijetne praznike v domačem krogu. Ste že pripravljeni nanj? V Citycentru Celje že načrtujejo vse potrebno, da bo najlepši mesec v letu z različnimi praznično-tradicionalnimi aktivnostmi kar najbolj polepšal vsakdan vsem družinskim članom. Tako bodo lahko obiskovalci največjega nakupovalnega središča na Celjskem v duhu prihajajočega prazničnega decembra od danes pa vse do konca leta uživali ob pogledu na čudovito okrasitev s tisočerimi lučkami. Za popolno praznično vzdušje in prijetne     predbožične nakupe bodo poskrbeli prav v vseh prodajalnah in gostinskih lokalih Citycentra Celje z bogato ponudbo za zimske in praznične dni.

Črni petek in otvoritev tradicionalnega božično-novoletnega sejma

Veselo dogajanje se bo začelo prihodnji teden s črnim petkom, 26. novembra, ko bodo v prodajalnah in lokalih na voljo številni popusti, nakupovalno središče pa bo odprto vse do 23. ure. Zaživel bo tudi tradicionalni božično-novoletni sejem na osrednjem prizorišču, ki vam bo s ponudbo božičnih in novoletnih izdelkov, darilnega programa, tradicionalne ročne obrti in unikatnih ter izvirnih izdelkov zagotovo olajšal nakupe novoletnih daril.

Smrečica želja in dobrodelna akcija Obdarujmo otroke iz rejniških družin
Tisoče lučk v Citycentru Celje za prijetne praznične dni

Ravno v teh dneh otroci iz rejniških družin iz širše celjske regije rišejo svoje novoletne želje, ki jih bomo kot že 13 let zapored izpolnili skupaj z obiskovalci in ambasadorji dobrote ter tako otroke obdarili še pred božičnim večerom. Dobrodelna akcija, ki še vedno velja za edinstven tovrstni projekt v Sloveniji, poteka v sodelovanju s Centrom za socialno delo Celje in Centrom za socialno delo Savinjsko – Šaleška. Vanjo so tako zajete vse starostne skupine otrok iz rejniških družin v širši celjski regiji. Namen dobrodelne akcije je izpolniti novoletne želje, ki jih otroci sami narišejo – k risanju so povabljeni otroci v starosti od 5 do 10 let. Njihova likovna dela bodo nato razstavljena na posebni »smrečica želja«, ki bo postavljena v nakupovalnem središču od petka, 26. novembra, naprej. Z namenom, da dobrodelni projekt podpre čim širši krog ljudi, pa bo  nekaj risbic objavljenih tudi na spletu. Otrokom, ki niso med »slikarji«, bo Citycenter Celje podaril darilne bone Desetak. V preteklih letih smo tako v okviru sklada Citycentrovo srce ter s pomočjo vseh ambasadorjev dobrote izpolnili že več kot 1.800 otroških želja.

Miklavž in Božiček pripravljata darila

Mesec december obeležuje tudi prihod dobrih mož in tako bodo tudi letos v Citycentru obdarili otroke s praktičnim darilcem, ki ga bosta za najmlajše obiskovalce pripravila Miklavž in Božiček.

Podaljšan odpiralni čas v decembru

Decembra bo veljal prilagojen odpiralni čas Citycentra Celje, in sicer bo podaljšan med vikendi – ob petkih in sobotah do 22. ure.

Varno in prijetno praznično nakupovanje

V praznično okrašenem Citycentru Celje vestno skrbijo za nadstandardne higienske ukrepe, saj želijo svojim obiskovalcem zagotoviti varno in sproščeno nakupovanje. Higienski ukrepi so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,479 seconds.