Celjanom v soboto zvečer ni bilo dolgčas: Najprej prišel Božiček, nato pa še Cheek to cheek (foto, video)

18. 12. 2016 20:59

Sobotno dogajanje v Pravljični deželi je popestril prihod Božička z ženo in vilami, zvečer pa je Glavni trg zajel glasbeni val popa in jazza BK studia.

prihod_bozicka-naslovnaV knežjem mestu vsak dan odpro vrata Pravljične dežele, kjer poskrbijo za raznoliko dogajanje za naše najmlajše. V soboto so celjsko mladež obiskali vrstniki iz Ljubljane. Skupaj so rajali ob pomoči vil in snežakov do prihoda Božička, ki je v deželo prišel v spremstvu gospe Božiček in vil.

Otroci so se ga izredno razveselili in z njim fotografirali, dogajanje smo v fotografije ujeli mi, zato vas vabimo k ogledu galerije, posamezne fotke lahko tudi naročite za spomin.

Večerni koncert Cheek to cheek v Pravljični deželi

Za malce starejše pa so v večernih urah poskrbeli glasbeniki Vocal BK studia, ki so v Pravljični deželi predstavili projekt Cheek to cheek od JAZZA do POPA. Občinstvo so se predstavili Boštjan Korošec (vokal), Leon Firšt (klavir), Luka Vinko (bas kitara), Grega (saksofon) in Matjaž Skaza (bobni).

cheek-to-cheek

Del njihovega koncerta si lahko ogledate v video insertih, vabljeni pa tudi k ogledu fotografij s konceta.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”480,481″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Evelin Brodnik

oh-teater-vojnik-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 16,279 seconds.