Finale rokometnega Pokala Slovenije za ženske v Celju: Celjanke z Žalčankami, Krimovke z Ajdovkami (video)


Danes je v celjski dvorani Zlatorog potekal žreb ženskih polfinalnih parov za zaključni turnir pokala Slovenije, ki se bodo odvili 22. in 23. aprila v Celju. V polfinalnih tekmah se bosta najprej pomerili ekipi Krim Mercator in Mlinotest Ajdovščina, nato pa še ekipi Celje – Celjske mesnine in Zelene doline Žalec. 

Po žrebu polfinalnih parov so bili prisotni predstavniki in predstavnice vseh štirih uvrščenih klubov (Krim Mercator, Mlinotest Ajdovščina, Zelene doline Žalec in Z’Dežele). Žreb so opravili trenerji omenjenih ekip in generalni sekretar RZS Goran Cvijič, nato se je odvila še novinarska konferenca, ki smo jo izkoristili za kratek pogovor s trenerjem Celjank Sebastjanom Oblakom.

Kakšni so njegovi občutki pred tekmo in kakšne bodo priprave njegovih varovank, lahko prisluhnete tukaj:

 

Z razpletom žreba pa je zadovoljen tudi trener Žalčank Aleš Filipčič, ki je izpostavil, da se bodo tekem lotili neobremenjeno in je prepričan, da bodo prava poslastica za ljubitelje rokometa. 

Rokometni turnir se bo v Celju pričel v soboto, 22. aprila, s tekmama ob 16:30 (Krim Mercator – Mlinotest Ajdovščina) in ob 19:00 (Celje Celjske mesnine – Zelene doline Žalec) ter se zaključil z nedeljskima tekmama za 3. in 1. mesto.

zreb_polfinalnih_parov_zrks_2

Naj spomnimo, naslov pokalnih prvakinj branijo rokometašice Krima.

eH

sola-voznje-polsi-klik