Za UZ aparat PUC tudi s SMS sporočili PUC1 in PUC5

31. 01. 2019 10:28

Pediatrični urgentni center Splošne bolnišnice Celje bo donacijska sredstva za nakup novega ultrazvočnega aparata od 1. februarja do 31. marca zbiral tudi s SMS sporočili.

Prostovoljne prispevke bo zbiral tudi na dobrodelnem tekmovanju v športnem plezanju za otroke in najstnike, ki bo 2. februarja v Plezalnem centru Celje.

V mesecu februarju in marcu lahko vsi, ki želijo prispevati k donacijski akciji zbiranja sredstev za nov UZ aparat za potrebe Pediatričnega urgentnega centra Splošne bolnišnice Celje, to storijo kar s SMS sporočilom.

SMS sporočilo s ključno besedo PUC1 ali PUC5 na številko 1919 bo prispevalo 1 oz. 5 evrov za nakup ultrazvočnega aparata, ki bo zdravnikom v pomoč pri odkrivanju življenjsko ogrožajočih stanj in diagnostiki najbolj ranljive populacije.

S SMS sporočili lahko k donacijski akciji prispevajo uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in vseh ostalih mobilnih operaterjev.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacije pa so objavljeni na spletni strani Splošne bolnišnice Celje.

Noto dobrodelnosti in zbiranja sredstev za nov UZ aparat bo imelo tudi dobrodelno tekmovanje v športnem plezanju za otroke in najstnike, ki ga bo v soboto, 2. februarja v Plezalnem centru Celje I. osnovne šole, v sodelovanju z našo bolnišnico, pripravil Športno-plezalni odsek Planinskega društva Celje Matica. Tekmovanje se bo začelo ob 14. uri. Ob udeležbi in navijanju se bodo obiskovalci, ki bi radi spoznali svet oprimkov in vrvi, tudi sami poskusno spoprijeli s plezalno steno.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 2,100 seconds.