Zagorel hmelj, oljni madež, delovna nesreča na železnici, trčenje v Škofji vasi

23. 06. 2017 16:05

Danes se je le v poldrugi uri zgodilo kar nekaj dogodkov, zaradi katerih so morali izvoziti gasilci oz. reševalci.

Ob 11.34 je na Strenskem v občini Laško zagorel travnik na površini 100 kvadratnih metrov. Posredovali so gasilci PGD Rimske Toplice in Laško. Požar so lokalizirali in pogasili.

Ob 12.09 se je v naselju Spodnje Grušovlje, občina Žalec, v neposredni bližini avtoceste kadilo iz odloženega odpadnega hmelja. Posredovali so gasilci PGD Ločica ob Savinji. Pogasili so požar na površini 10 kvadratnih metrov.

Ob 12.12 je bil v ulici Cesta talcev v občini Velenje na cestišču opažen oljni madež v dolžini 500 metrov. Gasilci PGD Velenje so skupaj z delavci podjetja PUP Velenje cestišče zavarovali, posuli z vpojnimi sredstvi in očistili.

Ob 12.53 se je na Trgu svobode v občini Laško pri vzdrževalnem delu na železnici poškodoval delavec. Reševalci NMP Laško so ga oskrbeli na kraju dogodka in ga odpeljali v SB Celje. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Dodano naknadno

Ob 16.49 sta v Škofji vasi, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilca PGE Celje sta zavarovala kraj dogodka, odklopila akumulatorja, posula razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in usmerjala promet do prihoda policije. Poškodovan ni bil nihče.

sola-voznje-polsi-klik

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,721 seconds.