Znani Celjani tretjič kuhali v dobrodelne namene (foto, video)


Minulo soboto je na Mestni tržnici Celje potekal že tretji dobrodelni dogodek »Znani Celjani kuhajo«, ki so ga organizirale članice Lions kluba Celje Mozaik.

Tokrat so medse povabile Celjske glasbenike, kateri so z velikim veseljem kuhali in kramljali z obiskovalci dogodka. Kuhali so glasbena skupina LPS – zmagovalci EME 2022 in predstavniki Slovenije na Evroviziji 2022, pevka Tatjana Dremelj – dobitnica Celjskega grba 2022, priznanja Mestne občine Celje in violinistka Inga Ulokina – koncertna mojstrica Zagrebškega komornega orkestra in Ljubljanskega godalnega ansambla.

Tematika tokratnega kuhanja so bile poletne jedi z žara ter zadnji koščki pizze, katero so pripravili člani LPS – Last Pizza Slice.

Pri kuhanju so znani Celjeni imeli pomočnike, spretne članice Lions kluba Celje Mozaik ter žar mojstra Igorja Artička. Dogodek je bil organiziran na tržnici ob podpori podjetja Simbio d. o. o. Celje in ob pomoči drugih Lions klubov iz Celja.

“Obiskovalci so v zameno za dobrodelni prispevek uživali v pestrih okusih skrbno pripravljenih jedi. Zbrane dobrodelne prispevke bomo namenile za pomoč mladostnikov, ki živita v hudi stiski. Hvala vsem obiskovalcem, ki ste s svojim prispevkom pomagali graditi lepši svet – skupaj zmoremo!,” so ob uspelem dogodku bili zadovoljni v Lions klubu Celje Mozaik.

foto in video: LK Celje Mozaik