Banka Celje: banka, ki je Vam blizu

23. 09. 2014 13:50

banka_celje_1Banka Celje je s svojo 150-letno zgodovino ena izmed najstarejših finančnih institucij v Sloveniji. Svojo prvo hranilnico je odprla že leta 1864 v mestni občini Celje, in vse od takrat se trudi svojim strankam ponujati kakovostne bančne in finančne storitve. In čeprav so bila vmes burna obdobja in številne preobrazbe, je iz hranilnice podjetje preraslo v banko, ki je danes močno prisotna v celotni Savinjski regiji in je blizu ljudem s svojo mrežo poslovalnic, bančnih avtomatov in s svojimi storitvami.

Poslovalnice in bankomati so razpredeni po celotni Savinjski regiji, vse od Slovenskih Konjic, Šentjurja, Podčetrtka, Mozirja, Polzele, Velenja, Žalca, Šmarja, Rogaške Slatine, Rogatca, Radeč, Laškega, Celja, Vojnika do Zreč. Poslovalnico Banke Celje boste našli tudi v večjih slovenskih mestih, Mariboru, Kopru in casino Ljubljani. Seveda pa vam je Banka Celje na voljo tudi s storitvami spletne banke, tako za podjetja kot fizične osebe. A čeprav vam je Banka Celje tako na voljo pravzaprav kadar koli in povsod, je vendarle usmerjena predvsem v našo regijo, kjer je prisotna tudi na številne druge načine, na primer kot pokrovitelj številnih organizacij, društev in dogodkov v Celju, okolici in celotni Savinjski regiji. Banka Celje je blizu prebivalcem teh področij tudi z družbeno-odgovornim poslovanjem.

banka_celje_2

Blizu tudi s storitvami

Blizu ljudem pa banka ne želi biti le v geografskem smislu, ampak tudi s storitvami, ki jih razvijajo, nadgrajujejo in jih tako želijo narediti še koristnejše in dostopnejše. Letošnjo jesen je tako največ sprememb uvedla na področju kreditov, tako hitrih, potrošniških kot tudi stanovanjskih, pa tudi kreditov za malo gospodarstvo — mala in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike. Pri vseh kreditih so bistveno olajšali pogoje pridobitve kreditov, znižali obrestne mere in pri večini podaljšali tudi ročnosti kreditov. Ko kredite kombinirate še z drugimi ugodnostmi, kot je na primer brezplačen dostop do spletne banke NLB Klik, ki ga ponujajo do konca novembra, vam bo jasno, da so vam bančne storitve Banke Celje zdaj res vse bolj blizu.

Banka in vsi zaposleni se trudijo biti aktivni in prisluhniti željam, potrebam in novim predlogom. Če so spremembe le možne in v njihovi moči, se jim poskušajo maksimalno prilagajati. Da bi vam bili blizu. Ker, kot pravijo, natančno vedo, kje je njihovo mesto — prav v vašem mestu. Našem mestu.

* promocijska novica

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 1,252 seconds.