Četrt stoletja Kluba podjetnikov Zlatorog Celje

17. 12. 2017 08:00

Klub podjetnikov Zlatorog Celje letos praznuje srebrni jubilej. Ta priča o odgovornem delu več generacij članov kluba, ki skrbijo za razvoj podjetništva in managerske kulture ne samo v regiji ampak v celotni Sloveniji.

Klub podjetnikov Zlatorog Celje je že oktobra obeležil 25 let delovanja, ko jih je na slovesnosti nagovoril tudi premier dr. Miro Cerar.

Nedavno pa so ob srebrnem jubileju pripravili tudi srečanje z novinarji. Na njem so strnili delovanje kluba v zadnje četrt stoletja ter predstavili načrt delovanja kluba za naslednjih pet let.

Poleg ostalih aktivnosti pri pomoči razvoja podjetništva bodo, kot je poudaril predsednik kluba Franc Preložnik, svoje moči še naprej usmerjali tudi v mlado generacijo podjetnikov, ki predstavlja prihodnost podjetništva v regiji. V ta namen v klubu že poteka vrsta aktivnosti.

Sicer pa že sam srebrni jubilej kluba priča o odgovornem delu več generacij članov kluba, ki skrbijo za razvoj podjetništva in managerske kulture ne samo v regiji ampak v celotni Sloveniji.

Za podjetništvo na Celjskem se torej ni bati.

Ob tej priložnosti so bili v klubu tudi dobrodelni. Po 500 evrov so namreč donirali Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju Vesele nogice, Društvu paraplegikov jugozahodne Štajerske in dečku Filipu s cerebralno paralizo.

foto: Twitter dr. Miro Cerar

pralnica-celje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,619 seconds.