Člani OOZ Celje prejemniki Bronastih ključev OZS in Znaka odličnosti v gradbeništvu


V Zrečah se je odvijalo strokovno srečanje štirih strokovnih sekcij – gradbincev, kleparjev krovcev, instalaterjev-energetikov ter slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev. Del srečanja je bil namenjen strokovnim temam posamezne sekcije, večerni program pa je bil obarvan bolj slovesno kot sicer, saj so zbrani obeležili 20-letnice delovanja kar treh sekcij.

Pred dvajsetimi leti so bile namreč ustanovljene sekcija gradbincev, sekcija instalaterjev-energetikov in sekcija kleparjev krovcev, saj so obrtniki posameznih dejavnosti ugotovili, da bodo povezani v sekcijo lažje obravnavali strokovne teme in reševali probleme v dejavnosti.

Članom vseh treh sekcij je najprej čestital predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh, nato pa so posamezne sekcije podelile priznanja članom za njihov prispevek pri delovanju sekcije.

Bronaste ključe OZS so prejeli tudi člani OOZ Celje: Franc Meža (sekcija gradbincev), Stane Razgoršek (sekcija instalaterjev-energetikov) in Rudi Rudnik (sekcija kleparjev in krovcev).

Med prejemniki bronastih ključev in znaka odličnosti tudi člani celjske OOZ.
Med prejemniki bronastih ključev in znaka odličnosti tudi člani celjske OOZ.

Slovesnost so zaokrožili s podelitvijo Znakov odličnosti v gradbeništvu, ki so bili podeljeni podjetjem iz gradbene dejavnosti, ki izpolnjujejo najvišja merila poslovne odličnosti, dosegajo uravnotežene rezultate poslovanja, delujejo družbeno odgovornosti ter stremijo k razvoju in visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Srebrni znak odličnosti je prejelo tudi podjetje KROV STORITVE d.o.o. iz Celje.

(Foto: OZS)