Delovna mesta v Celju z okolico: zidar, frizer, sistemski inženir, dostavljavec hrane, …


Razmere na trgu dela se po novoletnem upadu izboljšujejo. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 250 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

MR grafik grafične storitve, Rok Gobec s.p. iz Celja, zaposli delavca v dodelavi tiska v tiskarni za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 02.

Splošno gradbeno podjetje Čepin, d.o.o., iz Škofje vasi zaposli 2 delavca v zidarstvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 02.

Sonart pro, montaža ograj in urejanje okolice d.o.o. iz Celja zaposli delavca za preprosta dela pri nizkih gradnjah za skrajšani delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 02.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli dietnega kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 01.

Kitajski dvor, gostinstvo in storitve, d.o.o. iz Celja zaposli dostavljavca hrane za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 01.

Kozmo d.o.o.; Salon Simple iz Celja zaposli frizerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 01.

Intercom Celje trgovska družba d.o.o. iz Teharja zaposli hidrvličarja-serviserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 02.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

SeneCura Dom starejših občanov Vojnik d.o.o. zaposli diplomirano medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 01.

Valji, proizvodnja valjev in ulitkov d.o.o. iz Štor zaposli sistemskega inženirja in skrbnika poslovnih aplikacij za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 01.

Ministrstvo za okolje in prostor, geodetska uprava Republike Slovenije zaposli svetovalca – pripravnika na območni geodetski upravi Celje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 01.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

BINI, zaključna dela v gradbeništvu, Andrej Kovačič s.p. iz Dobja pri Planini zaposli fasaderja in pomočnika fasaderja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 01.

Farme Ihan – mpr, mesna proizvodnja in razsekovalnica d.o.o. v Šentjurju zaposli mesarjaskladiščnika in vodjo skladišča za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 02.

Prevozništvo – vrtnarstvo Valner Stanislav, Valner s.p. iz Šentjurja zaposli pomočnika vrtnarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 02.

Intralog, prevozi in storitve, d.o.o. iz Rogatca zaposli administratorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 02.

Trans de-jus, logistika in najemi, d.o.o. iz Rogaške Slatine zaposli delavca v ročni avtopralnici za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 01.

ES Projekt, storitveno in trgovsko podjetje d.o.o. iz Rogaške Slatine zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 02.

Avtoprevoznik, strojna zemeljska dela Janko Orač, s.p. iz Predence pri Šmarju pri Jelšah zaposli strojnika gradbene mehanizacije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 02.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Gradbeništvo Betim d.o.o., nizke gradnje iz Šentjurja zaposli gradbenega inženirja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 01.

RG Hotel nastanitve d.o.o. iz Rogaške Slatine zaposli pomočnika vodje hotela za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 02.