Delovna mesta v Celju z okolico: disponent, železokrivec, slikopleskar, zdravnik, …

30. 10. 2020 06:25

Razmere na trgu dela so zdravstvenim razmeram navkljub optimistične. Na Celjskem je trenutno na voljo 250 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Podjetje Narayan išče nastavljalca strojev:

Zagotavljanje obratovanja strojev, strojne opreme in naprav ter njihovo vzdrževanje v skladu z usposobljenostjo delavca, delovnim nalogom, navodili delodajalca, zakonskimi predpisi in dobrimi praksami.
(srednje zahtevna dela) V. stopnja izobrazbe elektro, strojna ali druga ustrezna smer. Zaželeno 1 leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu. Več informacij najdete tukaj.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AA logistika, trgovina, prevozi in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli disponenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 11.

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Celje zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 11.

Rakan gradbeništvo in trgovina, d. o. o., iz Bukovžlaka zaposli železokrivca/skupinovodjo, železokrivca in finančnega referenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Zidarstvo Zlatek, Zlatko Ilievski, s. p., iz Celja zaposli zidarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

Go ing, projektiranje, izvajanje, inženiring, d. o. o., iz Celja zaposli slikopleskarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 11.

Finsvet plus, transport in trgovina, d. o. o., iz Laškega zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 11.

Inženiring Klenovšek, proizvodnja, storitve in trgovina, d. o. o., iz Laškega zaposli monterja strojev in naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 11.

Avtomati Cm, d. o. o., iz Griž zaposli pomočnika serviserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 11.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Zdravstveni dom Laško zaposli zdravnika specialista pediatrije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 11.

Stopar Design proizvodnja in prodaja, d. o. o., iz Štor zaposli komercialista za prodajo oken in vrat za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 11.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AS System, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

Strojna zemeljska dela Alojz Škorjanec, s. p., iz Zibike zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 11.

Elektro-strojništvo in elektroinstalacije Zvonko Zidar, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli elektrotehnika ali mehatronika, elektrikarja in strojnega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 11.

Modex, proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 11.

ES Projekt, storitveno in trgovsko podjetje, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 11.

Trans de-jus, logistika in najemi, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli disponenta v cestnem tovornem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

MPi gradnje, gradbeno in investicijsko podjetje, d. o. o., iz Šentjurja zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 11.

Tegometall oprema trgovin, storitve in proizvodnja, d. o. o., iz Šentjurja zaposli varilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 11.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravilišče Rogaška-zdravstvo, d. o. o., zaposli prehranskega svetovalca II (diplomirani dietetik) – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 11.

Veterinarski center Kropec, d. o. o., iz Zgornjih Negonj zaposli doktorja veterinarske medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 11.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,302 seconds.