Delovna mesta v Celju z okolico: inšpektor, kozmetik, knjigovodja, zdravnik, …

17. 09. 2020 06:22

Razmere na trgu dela so vedno bolj spodbudne. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj skoraj 300 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Bufo Eko, trgovina, proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli knjigovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 09.

Vi-Bini, trgovina, kozmetične storitve in masaža, d. o. o., iz Celja zaposli kozmetika za skrajšan delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 09.

Gostinstvo Koželj, Dušica Panić, s. p., iz Celja zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 09.

Armarium, gostinstvo, d. o. o., iz Celja zaposli picopeka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 09.

Media trade d. o. o., Frigo Hlastec, podjetje za mednarodni transport, logistiko in trgovino iz Celja zaposli voznika tovornega vozila (hladilnik) v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 09.

Zaključna gradbena dela, Gašper Kresnik, s. p., iz Štor zaposli monterja sončnih elektrarn za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 10.

Črešnovar & Juteršek gradbena mehanizacija in izdelava skeletnih hiš, Matic Juteršek, s. p., iz Laškega zaposli vodjo gradbišča in strojnika težke gradbene mehanizacije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 09.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Tržni inšpektorat RS (enota Celje) zaposli inšpektorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Zdravstveni dom Celje zaposli zdravnika specialista dermatovenerologije, zdravnika specialista družinske medicine v centru za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog, zdravnika specialista pediatrije in zdravnika specialista psihiatrije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 11.

Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Vesele nogice”, iz Laškega zaposli fizioterapevta za delo z otroci in mladostniki s posebnimi potrebami za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 09.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah zaposli bolničarja negovalca II – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 09.

Šiviljstvo, Marko Artiček, s. p., iz Grobelc pri Svetem Štefanu zaposli šiviljo in  delavca za pakiranje in pomoč pri tisku in vezenju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 09.

Kovinoplastika Deplast Jurij Drofenik, s. p., iz Imena zaposli strojnega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 09.

AIR PRO, montaža industrijskih strojev in naprav, d. o. o., iz Podsrede zaposli 4 izkušene monterje prezračevalnih sistemov za delo v tujini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 10.

Elektro-strojništvo in elektroinštalacije Zvonko Zidar, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli strojnega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 10.

Mesnine Žerak, d. o. o., iz Rogatca zaposli voznika (B, C) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 09.

Intralog, prevozi in storitve, d.o.o., iz Rogatca zaposli voznika v mednarodnem prometu (B, C, E) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 10.

Posredništvo pri prodaji motornih goriv, Marta Sevšek, s. p., zaposli prodajalca na bencinskemu servisu MOL Dramlje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Šolski center Rogaška Slatina zaposli šolskaga svetovalnega delavca in učitelja psihologije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 09.

Zdravstveni dom Šentjur v ZP Planina zaposli zdravnika specialista družinske medicine ali zdravnika specialista splošne medicine PPD2 šifra E018020 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 10.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,813 seconds.