Delovna mesta v Celju z okolico: ličar, varilec, računovodja, kontrolor, …


Razmere na trgu dela še vedno ponujajo dosti zaposlitev. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj manj kot 250 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Container proizvodno podjetje, d. o. o., iz Celja zaposli ličarja, varilca, upravljavca mostnega dvigala in oblikovalca kovin za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 12.

Emo Frite proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli delavca v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

M-ZUPI, montaža stavbnega pohištva, Matej Zupanc, s. p., iz Celja zaposli monterja stavbnega pohištva za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Hermi, proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli delavca v proizvodnji (primerno tudi za invalida) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

Verteks TG tiskarstvo, proizvodnja, trgovina, promet in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli prodajalca motornih koles za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 11.

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli operaterja CNC strojev in  NDT kontrolorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 11.

Kovintrade mednarodna trgovina d. d., poslovna enota Štore, zaposli izvajalca storitev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 11.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Tehno park Celje, javni zavod za spodbujanje znanosti, tehnologije in inovativnosti zaposli koordinatorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 11.

Občina Štore zaposli računovodjo in  svetovalca pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Upravna enota Žalec zaposli višjega svetovalca v službi za skupne zadeve (dm šifra 95) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

 

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AS System, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

Mizarstvo Franc Orač, s. p., iz Šmarja pri Jelšah zaposli mizarja ali pomočnika mizarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

Šiviljstvo, Marko Artiček, s. p., iz Svetega Štefana zaposli krojilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 11.

Alpos metalurgija, d. o. o., iz Šentjurja zaposli embalerja v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 11.

Dom starejših Šentjur zaposli bolničarja negovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

RO-PLAST, montaža, proizvodnja PVC oken in vrat, Dejan Žegarac, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli pomočnika v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 11.

ES Projekt, storitveno in trgovsko podjetje, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli monterja stavnega pohištva in vodoinštalaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 12.

Inter Mak prevozništvo in trgovina, d. o. o., iz Imena zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Steklarna Rogaška, d. o. o., zaposli vodjo energetskih naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 11.

Emperius, inženiring, posredništvo in svetovanje, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli nepremičninskega agenta z licenco za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 12.