Delovna mesta v Celju z okolico: pek, programer, komercialist, kontrolor, …


Razmere na trgu dela so kljub zdravstvenim razmeram stabilne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo skoraj 250 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

OLI PEK, proizvodnja pekovskih izdelkov, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli peka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 12.

NGN EKO, gradbeništvo in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli strojnika gradbene mehanizacije za zemeljska obvodna dela za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 12.

RR gradnje, gradbeništvo posredništvo in trgovina, d. o. o., iz Celja zaposli gradbenega tehnika ali podobno za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 12.

Libela Elsi tehtanje in avtomatizacija, d. o. o., iz Celja zaposli programerja (računalništvo, avtomatika) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 12.

Kanardia, projektiranje, razvoj, inženiring, proizvodnja, d. o. o., iz Lopate zaposli kontrolorja in odpravljalca izdelkov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

INNA, logistične storitve, prevozi in gostinstvo, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli voznika v mednarodnem transportu in voznika kombija v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 01. 2021.

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli delavca v proizvodnji in NDT kontrolorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 01. 2021.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Nefrodial, nefrološka in dializna dejavnost, d. o. o., iz Celja zaposli sodelavca v financah za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 12.

II. osnovna šola Žalec zaposli učitelja v posebnem programu vzgoje in izobraževanja (izobrazba: prof. defektologije dpo-fibo/prof. specialno rehabilitacijske pedagogike/mag. prof. spec. in reh. ped.- posebne razvojne in učne težave) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 12.

Pocinkovalnica, storitveno podjetje, d. o. o., iz Celja zaposli komercialista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 01. 2021.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

AS System, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

Hotel Slatina, turizem, proizvodnja in ostale storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli vodjo kuhinje/kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 12.

Frapi, proizvodnja, ogrevanje in vodovod, d. o. o., iz Pristave pri Mestinju zaposli monterja vodovodnih inštalacij za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 12.

Tovornik transporti – Mirko Tovornik, s. p., iz Šentjurja zaposli voznika v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 12.

Farme Ihan – MPR, mesna proizvodnja in razsekovalnica, d. o. o., iz Šentjurja zaposli čistilca proizvodnih prostorov in mesarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 12.

Dom starejših Šentjur zaposli bolničarja negovalca I za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravilišče Rogaška-zdravstvo, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli diplomiranega inženirja laboratorijske biomedicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 12.

Občina Rogaška Slatina zaposli vodjo oddelka za razvoj investicije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 12.

Terme Olimia, d. d., iz Podčetrtka zaposli sodelavca v računovodstvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 12.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli zdravnika specialista za delo v prehospitalni NMPzdravnika specialista družinske medicine, za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 01. 2021.