Delovna mesta v Celju z okolico: taksist, psiholog, prodajalec, krovec,…

20. 08. 2020 14:14

Razmere na trgu dela so zaradi poletnih dopustov počitniške. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 270 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Feroda, proizvodnja, obnova, servis in prodaja, d. o. o., iz Celja zaposli avtoelektrikarja, avtomehanika in avtomehatronika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 09.

I. gimnazija v Celju zaposli čistilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 08.

Kitajski center d. o. o., v Celju zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 08.

Stopar Design proizvodnja in prodaja, d. o. o., iz Štor zaposli delavca v proizvodnji oken in vrat za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 09.

J3, trgovina in gradbeništvo d.o.o., iz Teharja zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 09.

Gozdarstvo Ivan Mlakar s. p., iz Štor zaposli delavca za enostavna gozdarska dela za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 08.

Krovstvo, kleparstvo, obdelava lesa, trgovina Rudi Rudnik s. p., iz Celja zaposli krovca/kleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 08.

1,2,3 Taxi Celje, taksi služba, d. o. o., iz Celja zaposli taksista za skrajšani delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 09.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Gimnazija Celje – Center razpisuje projektno delovno mesto učitelj začetnik zgodovine in pedagogike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 08.

Zdravstveni dom Celje zaposli psihologa II za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 08.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Žagarstvo Marko Ribič s. p., iz Pristave pri Mestinju zaposli delavca na žagi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 08.

Aestetika, trgovina in storitve, Andreja Golc, s. p., iz Šmarja pri Jelšah zaposli kozmetika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 08.

Andrej Božičnik – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, iz Podsrede zaposli mlinarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 08.

Kovinoplastika Deplast Jurij Drofenik s. p., iz Imena zaposli posluževalca strojev za brizganje plastike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 08.

B-trans prevozi Boštjan Šivak, s. p., iz Kozja zaposli voznika težkega tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 08.

Kozmetični salon Barbara, kozmetične storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli kozmetika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 08.

Kmetijska zadruga Šentjur, z. o. o., zaposli računovodskega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 08.

Gostinske, računalniške in računovodske storitve, IrOs, Anja Zupanič, s. p., iz Rogatca zaposli natakarja za skrajšani delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 09.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Javni vzgojno-izobraževalni zavod II. Osnovna šola Rogaška Slatina zaposli učitelja razrednega pouka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 08.

Zdravstveni dom Šentjur v ZP Planina zaposli zdravnika specialista družinske medicine ali zdravnika specialista splošne medicine PPD2 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 08.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,746 seconds.