Delovna mesta v Celju z okolico: varilec, skupinovodja, slaščičar, varnostnik, …

01. 07. 2020 13:57

Razmere na trgu dela so počitniške. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj manj kot 200 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Dom Lipa, družba za socialno varstvene dejavnosti, d.o.o. v Štorah zaposli bolničarja negovalca pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 07.

Container proizvodno podjetje, d.o.o. iz Celja zaposli varilca – ključavničarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 07.

Lesoprodukt proizvodno – trgovsko podjetje d.o.o. iz Celja zaposli skladiščnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Instalacije Pesan AB vodovodne instalacije d.o.o. iz Celja zaposli skupinovodjo strojnih instalacij-vodovodni inštalater za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 07.

Gostinske storitve, Amir Grigić, s.p., Gostinstvo Višnja iz Celja zaposli slaščičarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

Prevozništvo Matej Krivec s.p. iz Celja zaposli 3 delavce v strežbi v gostinskih lokalih na servisih Petrol v Celju, Šentjurju in Laškem za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 07.

Energetika Celje javno podjetje, d.o.o. zaposli strojnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 07.

Prosignal, družba za varovanje, d.o.o. iz Celja zaposli varnostnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Splošna bolnišnica Celje zaposli diplomirane medicinske sestre v specialistični ambulanti za oddelek za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo, negovalni enoti za oddelek za bolezni ledvic in dializo, negovalni enoti kardiološkega oddelka, dializi II za oddelek za bolezni ledvic in dializo ter negovalni enoti za otroški oddelek za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

Osnovna šola Glazija iz Celja zaposli mobilnega učitelja logopeda za dodatno strokovno pomoč za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 07.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Palačinka, gostinstvo in storitve, d.o.o. iz Šmarja pri Jelšah zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 07.

Slorus, proizvodnja in prodaja dekorativnih izdelkov, d.o.o. iz Mestinja zaposli tehnologa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 07.

Osmica gostinstvo in storitve d.o.o. iz Šentjurja zaposli picopeka, kuharja, dostavljavca hrane za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 07.

Zavod Emperus asistenca, osebna asistenca iz Proseniškega zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

Meja kmetijsko podjetje Šentjur, d.d. zaposli kmetijskega delavca traktorista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 07.

Mediklin storitve in trgovina d.o.o. v Bistrici ob Sotli zaposli čistilko za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

Kunst 1966, gostilna, d.o.o. iz Bistrice ob Sotli zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 07.

Inter Mak prevozništvo in trgovina d.o.o. iz Imena zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 07.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Steklarna Rogaška d.o.o. zaposli kadrovnika, vodjo tehničnega sektorja in strokovnega sodelavca za obračun plač za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 07.

Osnovna šola Kozje zaposli učitelja v podaljšanem bivanju za polovični delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 07.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 13,290 seconds.