Delovna mesta v Celju z okolico: skladiščnik, maser, zdravnik specialist, …

29. 11. 2019 02:12

Razmere na trgu dela so trenutno zelo spodbudne. Na Celjskem je trenutno na voljo več kot 500 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Fragmat, Tovarna izolacijskega materiala d.o.o., iz Laškega, za polni delovni čas zaposli proizvodnega delavca in  skladiščnika – komisionarja. Čas za prijavo je do 2. 12.

Verteks TG, tiskarstvo, proizvodnja, trgovina, promet in storitve, d.o.o., iz Celja, zaposli slikopleskarja za notranja in zunanja slikopleskarska dela. Čas za prijavo je do 4. 12.

Intercom Celje trgovska družba d.o.o., iz Teharja, zaposli skladiščnika za pripravo, izdajo in pakiranje naročenega blaga. Čas za prijavo je do 4. 12.

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., zaposli več delavcev za  delo v livarni – proizvodnja ulitkov (čistilec litine, jedrar, posluževalec afl in priprave peska, talilec). Čas za prijavo je do 5. 12.

Odeja puhek, trgovina s tekstilom, Danijela Kocmur s.p., za božično novoletnem sejmu v Celju prodajalca/ko na stojnici. Čas za prijavo je do 2. 12.

Terme Dobrna, termalno zdravilišče d.d., za polni delovni čas zaposli natakarja in maserja. Čas za prijavo je do 5. 12.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Zdravstveni dom Celje zaposli zdravnike specialiste: pedopsihiatrijedermatovenerologijedružinske medicinefizikalne in rehabilitacijske medicinemedicine dela, prometa in športa, pediatrijeppd 3 – zdravnik specialist dermatovenerologije. Čas za prijavo je vsaj do konca 2019.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli delovnega terapevta – pripravnika, za delo z osebami s psihično motnjo. Čas za prijavo je do 6. 12.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Mont 4U, montaža industrijskih strojev in naprav, d.o.o., išče večje število monterjev strojnih inštalacij z osnovnim komuniciranjem v nemščini za delo v tujini. Čas za prijavo je do 15. 12.

Trans de-jus, logistika in najemi, d.o.o. iz Rogaške Slatine išče voznika tovornega vozila za polni delovni čas za 12 mesecev. Čas za prijavo je do 19. 12.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Prenovljeni Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah še vedno išče več specialistov: družinske medicine, ginekologije in porodništva, oftalmologije, za delo v prehospitalni NMP in psihologa. Pa tudi zobozdravnika brez specializacije z licenco PPD3. Čas za prijavo je do 05. 12.

Zdravstveni dom Šentjur do konca leta 2020 išče psihologa in dietika. Čas za prijavo je do 05. 12.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,567 seconds.