Delovna mesta v Celju z okolico: pek, avtomehanik, kalkulant, odvetnik, …

09. 01. 2020 11:41

Razmere na trgu dela so trenutno zelo po-novoletno mirne. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 200 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

RO + SO trgovina in servis d.o.o. v Celju zaposli avtomehanika – avtoserviserja za nedoločen čas. Čas za prijavo je do 07. 02.

NIVO EKO, dejavnosti v ekologiji, d.o.o. iz Žalca zaposli 6 gradbincev (zidar, tesar, železokrivec oz. betoner) za nedoločen čas. Čas za prijavo je do 23. 01.

Pekarna Duhec, Matej Duh s.p. iz Celja zaposli peka kruha in peciva za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 01.

Gregor Turnšek – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji iz Lokrovca zaposli pomočnika na kmetiji (traktorist, molznik, delo v hlevu) za dopoldansko delo (20 ur na teden). Čas za prijavo je do 14. 01.

Still burger, gostinstvo, Anita Kukaj s.p. iz Celja zaposli prodajalca hitre prehrane za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 01.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

E6, družba za gradnjo in inženiring, d.o.o. iz Celja zaposli kalkulanta za 20 ur na teden. Čas za prijavo je do 21. 01.

Vrtec Anice Černejeve iz Celja zaposli mobilnega vzgojitelja za izvajanje dodatne strokovne pomoči – logoped za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 01.

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. iz Celja zaposli odvetniškega pripravnika in  odvetniškega kandidata/odvetnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 01.

Container proizvodno podjetje, d.o.o. iz Celja zaposli samostojnega tehnologa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 01.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Farme Ihan – mpr, mesna proizvodnja in razsekovalnica d.o.o. iz Šentjurja zaposli mesarja – pomočnika poslovodje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 18. 01.

Vrtec Šentjur zaposli pralca/perico poslovodje za 20 ur na teden. Čas za prijavo je do 13. 01.

Vrtec Šentjur prav tako zaposli pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 08.

ES Projekt, storitveno in trgovsko podjetje d.o.o. iz Rogaške Slatine zaposli električarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 02.

TGL, trgovina in storitve, d.o.o. iz Pristave pri Mestinju zaposli izdelovalca palet in drugih lesenih izdelkov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 01.

Amon vinarstvo, gostinstvo in trgovina, d.o.o. iz Olimja zaposli kuharja in natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 02.

Strojna zemeljska dela Alojz Škorjanec s.p. iz Zibike zaposli urejevalca okolice (košnja, pomoč pri preprostih gradbenih delih) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 01.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Osnovna šola Dramlje zaposli učitelja razrednega pouka VII/2 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 01.

Vrtec Šentjur prav tako zaposli vzgojitelja predšolskih otrok za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 08.

Tomas trans, mednarodni prevozi in druge storitve, d.o.o. iz Škofije zaposli disponenta / komercialista v mednarodnem transportu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 01.

(vir foto: pixabay)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,588 seconds.