MCC Hostlu nagrada za najboljši mladinski hotel


MCC Hostel je na zaključni prireditvi projekta “Moja dežela – lepa in gostoljubna”, ki je potekala 8. decembra 2011 v Portorožu, prejel priznanje s pečatom gostoljubnosti za 1. mesto v kategoriji “Mladinska prenočišča v sklopu MC” (mladinskih centrov).

Turistična zveza Slovenije vsako leto pripravi projekt Moja dežela lepa in gostoljubna, v okviru katerega izvedejo tekmovanje v urejanju in varstvu okolja, v kakovosti turistične ponudbe kraja ter gostoljubju prebivalcev.

MCC Hostel je v minulem letu prejel priznanje s pečatom gostoljubnosti za 3. mesto v kategoriji “Samostojna mladinska prenočišča”. Letos pa je prejel še priznanje s pečatom gostoljubnosti za 1. mesto v kategoriji “Mladinska prenočišča v sklopu MC (mladinskih centrov)”. MCC Hostel je nagrado prejel zaradi odlične vključenosti in povezave z lokalno skupnostjo, inovativno zasnovo, dobrim izkoristkom naravnih virov in uporabe kapacitet za razvoj projektov mednarodne mobilnosti.

Utrinki iz prireditve, zgoraj levo: ekipa MCC

Zaključna prireditev projekta “Moja dežela – lepa in gostoljubna” je potekala minuli četrtek v dvorani Evropa Hotela Bernardin. Častni pokrovitelj  prireditve je bil predsednik Slovenije Danilo Türk, prisoten je bil seveda tudi predsednik Turistične zveze Slovenije Peter Misja, sicer župan Podčetrtka. Za prijetno vzdušje  v dvorani Evropa so  poskrbeli učeni OŠ Cirila Kosmača Piran podružnica Portorož in otroci iz vrtca Barčica Portorož s plesno-glasbenima točkama, ter znana slovenska pevka s Primorske Anika Horvat.

Vir: Špela Božinović

Foto: MCC in eH

Pripravil: eH